Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 13.882
- 9.986
- 988
Enkazdan 100 saat sonra çıkarılan insanların durumu kritik arkadaşlar. Enkazdan çıkarılmış olmaları hayati tehlikeyi atlattıkları anlamına gelmiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O faydaki kırılma periyotlarına bakıyorlar sanırım. 2029'a kadar %60 ihtimalle gibi bir şey demişti Naci Hoca. Kesin saptama mümkün değil. Onun için her an olacakmış gibi hazırlık yapmak gerekiyor.Depremin 2029a kadar olacağı istatistiksel bir tahmin değil mi?
%100 bilim temelli diyemezsin buna. Deprem tetiklemesi için de 50 sene çok uzun bir süre değil.
Ben de hiç ağlamam diyordum kanka en son ne zaman ağladığımı bile bilmem ama işte..Aslında ne kadar sulugöz olduğumu anladığım zamanlardan geçiyorum.
Acıyı yaşayan kendi ülken kendi milletin olunca böyle oluyormuş.Ben de hiç ağlamam diyordum kanka en son ne zaman ağladığımı bile bilmem ama işte..
Tamam ben de böyle biliyorum ama %60 da istatiksel veri.O faydaki kırılma periyotlarına bakıyorlar sanırım. 2029'a kadar %60 ihtimalle gibi bir şey demişti Naci Hoca. Kesin saptama mümkün değil. Onun için her an olacakmış gibi hazırlık yapmak gerekiyor.
Seçimin geri bırakılmasıUmarım seçimi ertelemezler şayet ertelemezlerse bu ülke bence umulmayan bir cevap verecek
Hala ne olursa olsun gidecekler diyemiyorum. Hala ülkede bunların seçileceğini öngörüyorum.Umarım seçimi ertelemezler şayet ertelemezlerse bu ülke bence umulmayan bir cevap verecek
Doğru fakat yeni düzende RTE tek bir kararname ile bu kararı alabilir diye biliyorum yani meclis filan hikaye ,deprem yüzünden seçimi oteliyorum der ki bence muhtemelen diyecek çünkü bukadar büyük tepkiyi göze alamazSeçimin geri bırakılması
MADDE 5 – (1) Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından savaş sebebiyle yeni seçimlerin yapılmasına imkân görülmediğine dair karar verilmesi hâlinde, Cumhurbaşkanı seçimi bir yıl geriye bırakılır.
(2) Geri bırakma sebebi ortadan kalkmamışsa, erteleme kararındaki usule göre bu işlem tekrarlanabilir.
Hala ne olursa olsun gidecekler diyemiyorum. Hala ülkede bunların seçileceğini öngörüyorum.
Abi rezillik yaa
Belliydi böyle birseyler yapacakları.
10-20 yıllık sapmalar daha gerçekçi geliyor bana. Arada bu fayda olan depremler de tetikleme veya enerji boşaltmaya sebep olabilir.Tamam ben de böyle biliyorum ama %60 da istatiksel veri.
2250de de olabilir, illa 2029a kadar olacak diye bir kaide yok.