Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.115
- 72.755
- 5.188
Dmden salsana reis yav merak ettim neymiş bu video sabahtan beri herkes bunu konuşuyorOlayin asli nedir şimdi izledim videoyu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dmden salsana reis yav merak ettim neymiş bu video sabahtan beri herkes bunu konuşuyorOlayin asli nedir şimdi izledim videoyu
Olayin asli nedir şimdi izledim videoyu
Birebir tanımadığım için bir şey diyemem. Ancak devletten daha çok güvenirimBu Haluka güvenir misin
Daha çok ezilmesoğuk ısırığı(galiba öyleydi adı) yüzünden mi ampütasyonlar yoksa ezilmeler yüzünden mi?
Kanal istanbul gibi sacma sapan projelere para harcıcaklarına istanbulu depreme hazırlasınlarValla ülkenin tek gündeminin bu olması lazım, hatta muhalefet bu konunun üzerinden bile seçim kampanyası yapabilir
Öyle tabi geçen de doktor grubunda iki bacağı kesilecek çocuk için ortopedi arıyorlardı Allah hiçbir anne babaya yaşatmasın4 yaşlarında bir kız çocuğu göstermişlerdi 2 kardeşi ve anne babası vefat etmiş yetmezmiş gibi bir de cocugun tek kolu kesilmiş.. Vardır Yaradanın bir hesabı elbet ama dedim ki içimden bari organ kaybetmeseydi yavrucak 10-0 geride başlıyor hayata
Vodafone bile vermiş turkcell yok
Normalde bu buyuk olcekte yardim yapmakta zorunda da değiller.