6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bukadar duyar kasmaya gerek yok,şu an o bölge kontrol ve güvenlik olmadığı için bölücü provakatorlerden tutunda teror örgütü militanlarına kadar herşey vardır o yüzden gereken ne ise dayaksa dayak vurmaysa vurma yapılmalı ama videolar çekilmeden temiz halledilmeli şu an duyar kasılması gereken sadece ama sadece bölge halkı geri kalan it uğursuz hepsini kes at ,mahkeme filanla olmaz o mevcut ortamda

ABB sadece havalimanı dışında biriken molozlari topladı yardım etti. Bunu Mansur Yavaş paylaştı zaten. Ama Kılıçdaroğlu Havalimanını biz tamir ettik diye gelin tutuklayın diye komedi bir paylaşım yaptı. Şöyle seylerde sinirleniyorum sonuçta orda canla başla çalışan bir grup insanın hakkına giriyorsun.

Ayakta duran bina sayısı yıkılan bina sayısının yüz katı falan. Tuz buz olmuş değil şehirler. Ama olmalı. Yıkılmamış binaları da yıkmalıyız. Çünkü "Ee tuz buz olmuş deniyor ama hala çoğu bina ayakta" diyenler olabilir ama o binaların neredeyse %95'i ağır hasarlıdır. Güçlendirmekle falan olacak iş değil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yapılan tespitler sonucu 171 bin 882 binanın incelendiğini ve 24 bin 921 binanın hasarlı olduğunu duyuran Bakan Kurum,
Bayağı yıkılacak bina var

2 tane yagmaci kisiyi doverek oldurulmus. Twitter'da var videolari.

Tamam kirbac filan atinda bokunu cikarmislar resmen ya. 2 buz dolabi caliyor diye insani oldurmek nedir ya.

Depremin merkez üssü olan Maraş-Pazarcıklıyım. İlçede yıkım büyük tabi ama tanıdık akrabalarimızdan hiç birinin evi yıkılmamıştı. Hatta bizim 50 yıllık eski müstakil ev bile ağır hasarlı ama yıkılmamıs. İlçe de arama kurtarma çalışmalarının dün sona erdiğini söyledi görevlendirilen vali. Merkez üssu Pazarcık yıkım dediğim gibi büyük ama böyle bir deprem de taş üstüne taş kalmamasını beklersin. Burası böyleyken bu depremin etkilediği Hatay da ki yıkımın boyutunu anlamlandıramıyorum. Maraş Hataya o kadar yakında değil , en azından sınır değil ,daha yakın olan Adana -Osmaniye de yıkim Hatay kadar yok. Söyle bir şey duydum hatayın zemini yumuşak olduğu için çok etkilenmiş dogrumudur bilemem. Ama Hatay şehri özellikle incelenmeli orada bence çoğu müteaahhit ,belediye kim varsa çok suçlu.

Depremin merkez üssü olan Maraş-Pazarcıklıyım. İlçede yıkım büyük tabi ama tanıdık akrabalarimızdan hiç birinin evi yıkılmamıştı. Hatta bizim 50 yıllık eski müstakil ev bile ağır hasarlı ama yıkılmamıs. İlçe de arama kurtarma çalışmalarının dün sona erdiğini söyledi görevlendirilen vali. Merkez üssu Pazarcık yıkım dediğim gibi büyük ama böyle bir deprem de taş üstüne taş kalmamasını beklersin. Burası böyleyken bu depremin etkilediği Hatay da ki yıkımın boyutunu anlamlandıramıyorum. Maraş Hataya o kadar yakında değil , en azından sınır değil ,daha yakın olan Adana -Osmaniye de yıkim Hatay kadar yok. Söyle bir şey duydum hatayın zemini yumuşak olduğu için çok etkilenmiş dogrumudur bilemem. Ama Hatay şehri özellikle incelenmeli orada bence çoğu müteaahhit ,belediye kim varsa çok suçlu.
gecmıs olsun dostum

göksunda ne var sürekli artcı sallantı oluyor yüzeye yakın

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun renktas
Adıyaman'da da büyük hasar var diyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt