6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hava alanında fiyatı 3 katı yapan fırsatçı taksiciler gibi bir güruh var ki ülkede, resmen her yeri ele geçirmiş durumda. 18bin TLye deprem çantası satıyorlar diye duyum aldım yazıklar olsun Allah sizi bildiği gibi yapsın

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şerefsizler, çimento, demir fiyatlarıda anında uçmuş. Küfür etcem değmeyecek. Yazık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1675684294486.webp

Birkaç ay önce show için sözde deprem simülasyonu yapacam diye telefonlara abuk subuk alarm göndermeye çalışan ama onu da beceremeyen şahıs.. Al sana simülasyon

Şu günün yaşanmasında kimin dahli varsa, 25 yıldır hiçbir önlem almayan, dua ederek depremden kurtulacağını düşünen kim varsa bu giden canların yaşadıklarını misliyle yaşamanız dileğiyle.

Haarp filan ne alaka yaa. Bizim uzmanlar bile uyarmış 20 kusur gün önce bu bölgede sıkıntı var dikkat diye. Deprem öldürmez bina öldürür. Bu Allahın cezası Türk müteahhitlerin yaptığı işin sonucu bu. Japonya'da bu deprem olsa 1 tane bina yıkılmaz. Seninde ülken deprem bölgesi ama hiçbir önlem yok. Biraz maliyet olcak diye raylı sistem yok. Malzemeden çalan mi dersin. Neler neler. Bu deprem unutulcak herkes hayatına doncek sonra başka bir yerde yine deprem yine aynı şeyler soylenecek yine tekrar yani bicbirsey değismiyo. Diyecek söz yok.

Hava alanında fiyatı 3 katı yapan fırsatçı taksiciler gibi bir güruh var ki ülkede, resmen her yeri ele geçirmiş durumda. 18bin TLye deprem çantası satıyorlar diye duyum aldım yazıklar olsun Allah sizi bildiği gibi yapsın

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ahlak ve Egitim...

Ataturk'un bile kazanamadigi daha dogrusu omrunun kazanmak icin yetmedigi tek savas bunlara karsiydi bunu da zaten etrafina siklikla soylemis... Belki bir gun..

Şoktayım hala daha. Arayan kişilere espri yapıyorum eşimin korkusu dinsin diye. Ölüm çok çok yakındı bugün. Allah korudu bizi. Allah'ım kimselere böyle şeyleri bir daha yaşatmasın. Fırsatçılari hırsızlari, binaları böyle yapanlari cezalandırsin. Düşünemedim bile bina üstüme çökse ne yapacağımı. Kucağımda eşimle ölmenin ne demek olduğunu hissettim. 15-20 sn daha sürse ev dayanmazdi, eşiğine geldiğini hissettim evin. Allah korudu. Saçma birşeyler yazdiysam kusura bakmayın şimdiye kadar, gocukten öğrencilerim kurtulmuş biraz kendime geldim. Toparlayamadim hala daha

Şoktayım hala daha. Arayan kişilere espri yapıyorum eşimin korkusu dinsin diye. Ölüm çok çok yakındı bugün. Allah korudu bizi. Allah'ım kimselere böyle şeyleri bir daha yaşatmasın. Fırsatçılari hırsızlari, binaları böyle yapanlari cezalandırsin. Düşünemedim bile bina üstüme çökse ne yapacağımı. Kucağımda eşimle ölmenin ne demek olduğunu hissettim. 15-20 sn daha sürse ev dayanmazdi, eşiğine geldiğini hissettim evin. Allah korudu. Saçma birşeyler yazdiysam kusura bakmayın şimdiye kadar, gocukten öğrencilerim kurtulmuş biraz kendime geldim. Toparlayamadim hala daha

Gecmis olsun :(

Sakın eve girmeyin Murat biliyorum soğuk ama girmeyin kardeşim.

Erzincanda baya sallanmis diyor bizimkiler, ne yazikki sadece Erzincanda zamaninda onlemler alinmis. 3 kat ve uzeri ev yapmak yasak.. bunu diger butun illere uygulamak gerek

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Abi çok geçmiş olsun. Biz ne söylesek burdan boş. Hissettiklerini anlamamız mümkün değil.

Allah tekrarını yaşatmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt