Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.020
- 76.078
- 4.108
Vefat haberi doğru değilmiş haberi editledim fakat kendisine halen ulaşılamıyormuş umarım sağ salim ulaşılır.
Allah ailesine sabır versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vefat haberi doğru değilmiş haberi editledim fakat kendisine halen ulaşılamıyormuş umarım sağ salim ulaşılır.
Allah ailesine sabır versin
Hava alanında fiyatı 3 katı yapan fırsatçı taksiciler gibi bir güruh var ki ülkede, resmen her yeri ele geçirmiş durumda. 18bin TLye deprem çantası satıyorlar diye duyum aldım yazıklar olsun Allah sizi bildiği gibi yapsın
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hava alanında fiyatı 3 katı yapan fırsatçı taksiciler gibi bir güruh var ki ülkede, resmen her yeri ele geçirmiş durumda. 18bin TLye deprem çantası satıyorlar diye duyum aldım yazıklar olsun Allah sizi bildiği gibi yapsın
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şerefsizler, çimento, demir fiyatlarıda anında uçmuş. Küfür etcem değmeyecek. Yazık
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynı görüntü maraş diye çıktı karşıma

Şoktayım hala daha. Arayan kişilere espri yapıyorum eşimin korkusu dinsin diye. Ölüm çok çok yakındı bugün. Allah korudu bizi. Allah'ım kimselere böyle şeyleri bir daha yaşatmasın. Fırsatçılari hırsızlari, binaları böyle yapanlari cezalandırsin. Düşünemedim bile bina üstüme çökse ne yapacağımı. Kucağımda eşimle ölmenin ne demek olduğunu hissettim. 15-20 sn daha sürse ev dayanmazdi, eşiğine geldiğini hissettim evin. Allah korudu. Saçma birşeyler yazdiysam kusura bakmayın şimdiye kadar, gocukten öğrencilerim kurtulmuş biraz kendime geldim. Toparlayamadim hala daha
Sakın eve girmeyin Murat biliyorum soğuk ama girmeyin kardeşim.Şoktayım hala daha. Arayan kişilere espri yapıyorum eşimin korkusu dinsin diye. Ölüm çok çok yakındı bugün. Allah korudu bizi. Allah'ım kimselere böyle şeyleri bir daha yaşatmasın. Fırsatçılari hırsızlari, binaları böyle yapanlari cezalandırsin. Düşünemedim bile bina üstüme çökse ne yapacağımı. Kucağımda eşimle ölmenin ne demek olduğunu hissettim. 15-20 sn daha sürse ev dayanmazdi, eşiğine geldiğini hissettim evin. Allah korudu. Saçma birşeyler yazdiysam kusura bakmayın şimdiye kadar, gocukten öğrencilerim kurtulmuş biraz kendime geldim. Toparlayamadim hala daha
Twitterda boyle paylasilmis :|aynı görüntü maraş diye çıktı karşıma![]()
Abi çok geçmiş olsun. Biz ne söylesek burdan boş. Hissettiklerini anlamamız mümkün değil.Şoktayım hala daha. Arayan kişilere espri yapıyorum eşimin korkusu dinsin diye. Ölüm çok çok yakındı bugün. Allah korudu bizi. Allah'ım kimselere böyle şeyleri bir daha yaşatmasın. Fırsatçılari hırsızlari, binaları böyle yapanlari cezalandırsin. Düşünemedim bile bina üstüme çökse ne yapacağımı. Kucağımda eşimle ölmenin ne demek olduğunu hissettim. 15-20 sn daha sürse ev dayanmazdi, eşiğine geldiğini hissettim evin. Allah korudu. Saçma birşeyler yazdiysam kusura bakmayın şimdiye kadar, gocukten öğrencilerim kurtulmuş biraz kendime geldim. Toparlayamadim hala daha