6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada en son 98'de oldu.

Epey de olmuş aslında. Orası için genelde Osmaniye'yi diyorlar bildiğim. Fay konusunda...Ama bu sefer o fayı değil de Malatya uzantılı olanı dedi. Oradan kaynaklı olabilir diye. O fay biraz tehlikeliymiş. Tahminim büyük depremleri üreten faydır. Öyle algıladım, hocanın dediklerinden.

Ben İzmir'deyim. Burada misal 13 fay hattı var. Resmen canlı bomba gibiyiz. En büyük deprem kara olarak, 2005 yılında olmuştu sanırım. Bu 2021'deki de denizden gelmişti, çok büyük depremdi. Ama maalesef misal o da bizim büyük depremimiz yani karada bekledikleri deprem değildi, biz de bekliyoruz. Bizim de süreç epey oldu.

Keza İstanbul'da öyle. Tarih vermeseler de bu şeyleri yaşayacağız ne yazık ki...

Kıyamet günü gibi ordaki insanlara.

Şu an biz uzakta sadece üzülmekle yetiniyoruz ama ordaki insanların yaşadığı trajedi çok büyük.
Koskoca 100 tonluk betonların altında ölümü bekliyor çoğu insan.

Allah ölenlerin mekanlarını cennet etsin.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Normalde sakin ve temkinli kalırım böyle anlarda olumsuz düşünmem ama şu anki durum için olumlu hiç bir şey göremiyorum.

Kar kış, bölge çok geniş, yıkılan çok yüksek binalar var. İnsanlar korkuyor, korkan insan yardım edemez. Deprem bitti diyemiyoruz, artçıların seviyeleri yüksek.

Muhtemelen o kadar zor durumdalarki tahayyül bile edemiyoruz.

Ordu da depremden 600-700 km uzaktayiz millet oglendeki depremi hissedince köylere kaçtı kafasına silah dayasan 8 den önce dükkan kapatmayacak adamlar 5.30 ta kepenk indirdi..
Etrafımdakilerin paniğini gördüm bugün çıldıracak gibi oluyorum deprem bölgesini düşündükçe ev yok bark yok buz gibi hava yiyecek meçhul hepsini geçtim bir yakinin hastanede mi enkaz altında mi öldü mü kaldı mı belli değil ..

Hatayspor Asbaşkanı Mustafa Özat: Cristian Atsu ve Taner Savut hala enkaz altındalar. Kendilerine ulaşmaya çalışıyoruz.

Hatayspor Asbaşkanı Mustafa Özat: Cristian Atsu ve Taner Savut hala enkaz altındalar. Kendilerine ulaşmaya çalışıyoruz.

Ah ya. Ah. Çok acı. Ne diyeceğini bilemiyor insan. Çaresizlik çok kötü. Elinin kolunun bağlı olması. Biz de öyle ekrandan takip ediyoruz.

Helal olsun israil e

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Epey de olmuş aslında. Orası için genelde Osmaniye'yi diyorlar bildiğim. Fay konusunda...Ama bu sefer o fayı değil de Malatya uzantılı olanı dedi. Oradan kaynaklı olabilir diye. O fay biraz tehlikeliymiş. Tahminim büyük depremleri üreten faydır. Öyle algıladım, hocanın dediklerinden.

Ben İzmir'deyim. Burada misal 13 fay hattı var. Resmen canlı bomba gibiyiz. En büyük deprem kara olarak, 2005 yılında olmuştu sanırım. Bu 2021'deki de denizden gelmişti, çok büyük depremdi. Ama maalesef misal o da bizim büyük depremimiz yani karada bekledikleri deprem değildi, biz de bekliyoruz. Bizim de süreç epey oldu.

Keza İstanbul'da öyle. Tarih vermeseler de bu şeyleri yaşayacağız ne yazık ki...
98 Ceyhan'dan once 96 veya 97 Antakya depremi oldu.

Zaten İsrail bu coğrafyadaki yegane doğal müttefiğimiz. Seçim sonrası dostane ilişkiler tesis edilmeli. Başından beri akıllı olsaydık şu an böyle bir göçmen sorunuyla karşı karşıya kalmazdık. Bu depremde bile kaşınan bir gündem oldu resmen mayın gibi bir şey oldu ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt