- 3 Haziran 2015
- 56.732
- 65.865
- 4.143
Avusturya kizil yildiz 30 günlük bir jeder koymus 1.5 milyon Euro toplansin diye 15 saat içerisinde hedefe ulastiklarini açikladilar. Hesaplar 30 gün açik kalacak. Umarim yardim kampanyalari dogru yere gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belediyenin verdiği rakam bu, onların düşük göstermek için bir motivasyonu yok. Tabii netleşmesi uzun sürer daha artçılar bile bitmedi1200 resmi sayı bide, bunun resmi olmayani var taşrası var şusu var busu var. Ooofff of
Peki tarih verdi mi? Yani 1 ay, 2 ay veya 1 sene 2 sene 3 sene filan?Naci hoca da bundan sonra Adana,Hatay için dedi, dikkat etmek gerekir diye... Malatya'ya da dikkat çekti. Bu fay biraz tehlikeli sanırım. Ama doğuya uzanan fay için enerji boşaltmış olabilir dedi, sadece aşağı yani güney yönündekiler sanırım tekrar tetiklenebilir konumda. Allah'ım sen koru ya...
Tabii ki öyle kardeşim, kastım düşük gösteriyorlar demek değil yanlış anlaşılmasın.Belediyenin verdiği rakam bu, onların düşük göstermek için bir motivasyonu yok. Tabii netleşmesi uzun sürer daha artçılar bile bitmedi
Peki tarih verdi mi? Yani 1 ay, 2 ay veya 1 sene 2 sene 3 sene filan?
100% gider bölgelere, emin ol o konudada, ama suriyeyle paylastirilir, avrupa hep öyle anons ediyor, türkiye ve suriyede deprem diye.Avusturya kizil yildiz 30 günlük bir jeder koymus 1.5 milyon Euro toplansin diye 15 saat içerisinde hedefe ulastiklarini açikladilar. Hesaplar 30 gün açik kalacak. Umarim yardim kampanyalari dogru yere gider
Burada en son 98'de oldu.Hayır, maalesef. Sadece dikkat çekti.
Atlatırız atlatırız da, bu kadar ölümcül olması gerekmiyor bu işlerin. Doğru kazanımlar sağlanmadıktan sonra ne önemi var atlatmanın yoksa zaman zaten her şeyin ilacıNeler atladi bu ülke, Allahin iziniyle bunu da atlatacaz Insallah
Allah rahmet eylesin başın sağolsun EmrahMaalesef kuzenimizin 2 çocuğunu kaybettik Malatya’da olan depremde