6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
afadmis afad ne yapacak boyle birseyde

mis gibi askeriye varken!

vallah sinir krizi gecitiyorum

yurtdisindan gelenler gilan su an hicbirseye yaramaz

hemen aninda salacaktin askeriyeyi birsuru kisi hemen kurtulurdu

arkadasimin koyune ulasilamiyor kopruler yikilmis, askeriye 2 saatde kopru yapardi !

mukerrer

Son düzenleme:
Devlet deprem olacağını bile bile rahat yatmış mıdır dün gece acaba?

Deprem etkisinde artci oluyor. Celal Sengor, artcilar Maras, Malatya tarafinda olur demisti. Demek ki orada daha guclu

Valla yediğim yemek, içtiğim su boğazımdan gecmiyor
Dün akşamki yedigim yemek ileydim şimdi biraz pilav yedim oda yediysem 4-5 kaşık Allah yardımcımız olsun. Depremzedelere geçmiş olsun . Ölenlerin yakinlarina Allah sabır versin. Ölümü ayri psikolojisi ayrı çok kötü bir şey depreme bizzat yakindan tanık olanlarin şuan ki ruh halini düşünemiyorum bile Allah yardımcıları olsun.
Deprem v.s Allah'tan gelen bir şeydir amenna ama bunun önlemini almayıp o kadar kişinin vebalini üzerine alanların Allah belasını versin yatacak yeri yok şerefsizlerin sen önlemini alma sonra Allah'ı sorumlu tut.
O kadar çok söylenecek şey var ki yazıp yazıp siliyorum. 1 aya yine unutulacak sorumlular ceza almayacak. En dipten en bastakine kadar sorumlu olanların Allah belasını versin namussuzlar ne diyeyim ki ya ..

İmar politikası baştan aşağı değişmeli. Yapamıyorlarsa bunu yapacak bir hükümete yol açsınlar. Kentsel dönüşüm işi, riski yüksek olan yerlerden başlayarak ve gerekiyorsa borçlanarak ele alınmalı. Bunu ertelemenin vatana ihanetten bir farkı yok!
Halk ne talep ederse siyaset onu yapar.Halkimiz imar affı, tarım arazilerinin betonlasmasi,ucuz ev, piyasanin dönmesi vs.istiyor.Daja önce bir arkadaşımız yazmıştı şimdi 15 milyar dolar harcayacaksin, önceden harcansaydi da(kentsel dönüşümler yapılıp) yıkımlar olamazdi.Ama biliyorum ki çoğu insanımız benim arazim,evim değerli der kabul etmezdi bir çok yerde olduğu gibi.

ulkeden cikisi yasaklayacaksin hemen bu serefsiz mutahitlerin hepsi yurt disina kaciyordyr suan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt