Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.543
- 11.509
- 1.473
Bu ülkeyi ne 6’lı masa ne bu hükümet yönetsin. Haluk Levent yönetsin, vicdanı yeter be o adamın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen bizim buradan da bir dernek battaniye, tüp, kıyafet, elektrikli ısıtıcı v.s. bir çok şeyi yola çıkartmaya başladı. Ne varsa bizim insanımızda var.Yardım kuruluşlarında çalışan arkadaşım battaniye ve mont turlar dolusu ihtiyaçtan fazla geldi. Lütfen hijyen ürünleri getirin diye ses kaydı attı. Turlar dolusu gidiyor battaniye ve mont. İnsanımız çok büyük.
Ruhsatı aldıktan sonra yapı denetim belli oluyor ve sonrasında inşaat başlıyor bu süreçte temelden itibaren bitene kadar %0-100 aralığında belgelerle fotoğraflarla yapı denetim görevlileri inşaatlara geliyor dosya dosya belgeler oluşturuyorlar beton örnekleri alıyorlar. Bunun dışında belediye görevlileri de inşaatı ara ara kontrol ediyorlar. Ama bunu delme imkanları var mı var eğer müteahhitin gücü varsa, parası varsa bir şekilde delebilir. Bunun yanı sıra projenin uygun olmadan ruhsat veren belediyelerde de ciddi sıkıntılar çıkacaktır. Yeni yapılan binaların yıkılmaması lazım ama fay hattının tam üstündeyse yıkılabilir fakat değilse normal depremde yıkılıyorsa muhtemelen statik proje de ya da kullanılan malzemelerde bir sıkıntı vardır.Deprem yönetmeliğinden sonra mütehaitlerin sorumluluğu yapı denetimlere geçmiş diye biliyorum?
Net bilgi sahibi olanlar aydınlatırsa daha iyi olur
adam orayı almak için öldü be ne kadar kritik bir yer olduğu da ortada jeopolitik olarak da.hatay felaket durumda Atam orayı sınırımıza katmak için hasta yatağından kalkıp gitmişti bunlar rahat yataklarından kalkıp gidemiyor hesap vereceksiniz ulan