6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mayıs derken renkdaşlar ne mayısı açar mısınız konuyu deprem tarihi değil sanırım çünkü böyle bir tarih verilmesi teknolojik olarak mümkün değil diye biliyorum.
tutulmalardan ötürü,tetikliyo işte.dünde dolunay vardı,kasımdaki tutulmayı tetikledi.kesin olcak diye bişe yok tabiki,ama sallanabilir o dönemde de

vallahi volkanı gördükten sonra daha fazla tutamadım koydum göz yaşlarını

hatay inanılmaz kötü durumda yav,off

Mayıs derken renkdaşlar ne mayısı açar mısınız konuyu deprem tarihi değil sanırım çünkü böyle bir tarih verilmesi teknolojik olarak mümkün değil diye biliyorum.
ne mumkün değili kardeşim.. maraştaki depremi 2 hafta önceden adamlar söylemiş.. belirtiler ve stress birikimi tespit ediliyor.. sana gün olarak veremezler ama belli bir tarih aralığı verebiliyorlar. Mayıs muhabbeti de istanbul depremi için. Ayrıca 1 değil 3 deprem oldu bölgede bazı bilim insaları HAARP te söz konusu olabilir diyor. bölgedeki stress birikimi dahada arttırmak için HARRP kullanılabilir deniyor tabi Komplo teorisi de olabilir.

ancak bir gerçek varki türkiye gibi deprem bölgesi ülkelerde YATAY mimari kullanılması gerkirken özellikle dikey yapılanmaya odaklanıyor herkes. işin ucunda insan hayatı değilde para olunca

çok üzgünüm,Allah herkese yardım etsin,sabır versin

Ah be Volkanı izlerken resmen ağladım ya.

abi ben bu toplumsal olaylardan hep uzak durmaya calısıyorum,psikoloji yerle bir oluyo bende.ama dahil oldum bugun içine

Uzak durma sergenim insan olduğunu hatırlamak lazım.. göçük altında bir yakını olanın 1/100ü kadar yerle bir olmuyoruzdur.. Biz de uzulelim yikilalim vicdan yapalım en azından bir nebze anlarız oradaki insanları..

Yenimalatyasporun kalecisi göçük altındaymış galiba.
abi ben bu toplumsal olaylardan hep uzak durmaya calısıyorum,psikoloji yerle bir oluyo bende.ama dahil oldum bugun içine
Dahil olmamak imkansız yaşamış olduğumuz en sarsıcı depremi yaşadık bir bölge perişan halde. 10 şehirde büyük hasar var. Aynı bölgelerde yoğun kar var daha ulaşılamayan köyler ilçeler var. İnternet, hatlar çekmiyor.
Çok büyük yıkım ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt