Uğur Uzunoğlu
Tecrübeli Üye
- 1 Eylül 2009
- 7.483
- 3.379
- 2.088
Duyduğumuzdan beri göz yaşlarımızı tutamıyoruz.
Bu nasıl tarifsiz bir acı?
Bu nasıl tarifsiz bir acı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başın sağ olsun kardeşim.Herkese çok teşekkür ederim. Umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz Allah göstermesin
başınız sağolsunMaalesef kuzenimizin 2 çocuğunu kaybettik Malatya’da olan depremde
Başınız sağ olsun Emrah,sabırlar diliyorum.Herkese çok teşekkür ederim. Umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz Allah göstermesin
Maalesef kuzenimizin 2 çocuğunu kaybettik Malatya’da olan depremde
Başiniz sagolsun. Allah kalanlara sabir versinMaalesef kuzenimizin 2 çocuğunu kaybettik Malatya’da olan depremde
Başınız sağolsun. Allah sabır versinMaalesef kuzenimizin 2 çocuğunu kaybettik Malatya’da olan depremde
Başınız sağolsun. Allah sabır versinMaalesef kuzenimizin 2 çocuğunu kaybettik Malatya’da olan depremde
Hep ne düşündüm biliyor musun? Avcılar'da doğup büyüdüm ben. Gölcük Depremi'nin en fazla etkilediği yer İstanbul'da. 17 Ağustos'ta değil de 17 Aralık'ta olsaydı o deprem ne olurdu? Bence kayıplar iki katına çıkardı.abi 2-3 gün girilmez hiç bi binaya,tek kat olsun isterse.bütün binalar hasar gördü,hepsi yıkılacak belliki.daha girilir mi?etrafında dolaşılır mı?çadırlar kurulacak mecbur,battaniye,odun (ateş için) şu an asıl malzeme bunlar yav