6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyduğumuzdan beri göz yaşlarımızı tutamıyoruz.
Bu nasıl tarifsiz bir acı?

Allah ülkemizi korusun dostlar etkilenen herkese geçmiş olsun.

hataydan yayın yapmak zorundalar.ölen öldü artık,seni neyi yok sayıyosun,yardıma muhtac insanları düşünün bari kepaze herifler

Abi içim parçalandı yaa

Offff

Allah yardımcımız olsun

Sözlerin anlamını yitirdiği zamanlar... Ne desem ne söylesem boş diye hissediyorum.

Batı illerimiz seferber olmuş durumda, yardım ne kadar çabuk ulaşır ise o kadar iyi.

abi 2-3 gün girilmez hiç bi binaya,tek kat olsun isterse.bütün binalar hasar gördü,hepsi yıkılacak belliki.daha girilir mi?etrafında dolaşılır mı?çadırlar kurulacak mecbur,battaniye,odun (ateş için) şu an asıl malzeme bunlar yav
Hep ne düşündüm biliyor musun? Avcılar'da doğup büyüdüm ben. Gölcük Depremi'nin en fazla etkilediği yer İstanbul'da. 17 Ağustos'ta değil de 17 Aralık'ta olsaydı o deprem ne olurdu? Bence kayıplar iki katına çıkardı.

Bu depremin de karda kışta olması çok kötü oldu. Çünkü o çadırkentler olana kadar çoluk çocuk soğukta kalacak. Ki Hatay, Antep, Adana, Urfa falan neyse de özellikle Diyarbakır, Malatya bölgesinin kışı çok serttir benim bildiğim. Bu gece soğuktan donarak ölenleri bile bekliyorum ben. Özellikle kırsallarda. Gelen haberler sürekli şehir merkezlerinden. Ama kırsallar fena durumdaymış.

Bir de insanlar evde paralarını tutuyor. Altınlarını, dolarlarını tutuyor. Evde 300-400 bin liralık altının olsa girmekle girmemek arasında kalırsın ister istemez. O sıkıntı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt