6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler biz yurtdisindan bi kac arkadas yardim gondermek istiyoruz fakat yollayabilecegimiz bir hesap var mi

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bende henüz yurtdisindan katilabilecegim bir kampanya bulamadim. Önümüzdeki saatlerde bu tür kampanyalar baslatirlar.

Çok çok zor bir durum. Etkilenenler başta olmak üzere Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hayatını kaybedenlere de Allah rahmet eylesin. Etkisi bakımından da ciddi derecede yüksek rakamlar söz konusu. Umarım çok sürmez.

Arkadaslar bisey soracagim:

Devletin basindakilere dümdüz girip, burada ceza almaya deger mi sizce?

kendimi zor tutuyorum da.

Akrabanin evinden 4 vefat haberi geldi simdi...

Vatandaşlarımız durumdan memun değil zaman geçtip ilk şok atlatılınca üzüntü yerini öfkeye bırakabilir çok iyi yönetilmeli süreç asker polis jandarma başta olmak üzere bütün kamu seferber olmalı şuana kadar vatandaş durumdan memnun değil ve sesler yükselmeye başlıyor.

Görünenden çok daha kötü galiba durum. Allah devletimize milletimize yardım etsin inşallah

2000 yılında Adapazarı’na gitmiştim her yer yıkıktı, sokaklar bomboştu. Belki enkaz yoktu, temizlenmişti ama şehir hayalet gibiydi.

Depremleri de o dönem merkez üslerde olmasam da sert şekilde hissetmiştim. Bir arkadaşım vardı çocuk tavanın ikiye yarıldığını görmüştü uykusunda, o travması yıllarca devam etti. Etkileri de yıllarca süren bir afet kısacası.

O yüzden rant uğruna ihmal varsa bu insanlara kesinlikle acınmamalı. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Olası İstanbul depremi için de belki biraz bilinç oluşur. Şu an her yere İstanbul’dan destek gidiyor, o gün kimse İstanbul’a giremeyecek bile muhtemelen.

:danyal:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt