- 16 Haziran 2010
- 202.300
- 154.127
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah yardımcınız olsunBen kahramanmaras elbistanliyim
Elbistanda her yer yikilmis, saglam bina neredeyse yok gibiymis. Bir tek amcama ulasabildim, halama ve babaanneme ulasamiyorum
Keşke. Ama 1 sene sürecekmiş 6.7-6.6-6.5 civarı artçılar. Yaşanmaz o bölgede uzun süre. 6 küsür deprem çok şiddetli bir depremdir. Her gün 6 küsür şiddetinde deprem demek cehennem demek.geceden sonra biter artçılar
Allah yardımcıları olsun.Ben kahramanmaras elbistanliyim
Elbistanda her yer yikilmis, saglam bina neredeyse yok gibiymis. Bir tek amcama ulasabildim, halama ve babaanneme ulasamiyorum
Geçmiş olsun.Ben kahramanmaras elbistanliyim
Ben kahramanmaras elbistanliyim
allah iyi haberler almanizi nasip etsinBen kahramanmaras elbistanliyim
Dogruysa büyük felaket
Futbolcular güreşçiler bile sağlam evde kalamıyorsa durum vahim ölü sayısı oldukça fazla olurMalatyasporun kalecisi vefat etti deniyor.
Umarım sağ salim kurtulmuştur
Bütün akrabalar maraş - göksun ve çevresinde. Darmaduman buralar konuştuğum kadarıyla. Elbistan - Afşin civarı düşünemiyorumMaraşta pazarcık ilçesi veriliyor pazarcık köy gibi küçük bi yer google 28bin diyor yarısı zaten kır nüfusudur
Maraş merkez oldukça büyük bi yer ve şehir merkezi eski binalarla çevrili
Yakınlarımıza göre sağlam bina yok gibi diyorlar ve ne yayın ne görüntü yok
Ben Gaziantep'ten de görmedim hiç.Kanallara bakıyorum maraş merkezden görüntü verilmedi hiç pazarcıktan veriliyor sadece
Çok geçmiş olsun kardeşim umarım güzel haberler alırızBütün akrabalar maraş - göksun ve çevresinde. Darmaduman buralar konuştuğum kadarıyla. Elbistan - Afşin civarı düşünemiyorum
Kurtarıldı diye görmüştüm kaynak atsanaMalatyasporun kalecisi vefat etti deniyor.
Umarım sağ salim kurtulmuştur