6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şoktayım hala daha. Arayan kişilere espri yapıyorum eşimin korkusu dinsin diye. Ölüm çok çok yakındı bugün. Allah korudu bizi. Allah'ım kimselere böyle şeyleri bir daha yaşatmasın. Fırsatçılari hırsızlari, binaları böyle yapanlari cezalandırsin. Düşünemedim bile bina üstüme çökse ne yapacağımı. Kucağımda eşimle ölmenin ne demek olduğunu hissettim. 15-20 sn daha sürse ev dayanmazdi, eşiğine geldiğini hissettim evin. Allah korudu. Saçma birşeyler yazdiysam kusura bakmayın şimdiye kadar, gocukten öğrencilerim kurtulmuş biraz kendime geldim. Toparlayamadim hala daha

Çok geçmiş olsun abi, Allah yardımcınız olsun.

Erzincanda baya sallanmis diyor bizimkiler, ne yazikki sadece Erzincanda zamaninda onlemler alinmis. 3 kat ve uzeri ev yapmak yasak.. bunu diger butun illere uygulamak gerek

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Bende cocukken o buyuk Erzincan depreminden hemen 3 ay once Aydin'a tasinmistik sevdiklerimiz ogretmenim okul arkadaslarim ya oldu ya da tasinmak zorunda kaldi haber alamamistik... Cok zor gunlerdi o zaman tabi ev telefonu disinda birkac kanal disinda bilgi de alamiyorsun :(

1675684574865.webp

Son bir saatte ona yakın 4 ve üzeri büyüklükte deprem oldu marasta

Allahım yardımcı olsun hepimize. Çok kötü şeyler yaşıyoruz. Umarım forumdan da herkes iyidir.

20 katlı binalarda 45 metrekare daireler için Milyonlarca TL veriyor insanlar, en azından depreme dayanaklıdır diye.

Ama yıkılıyor. 20 katlı binayı 3-4 katlı plan ile yapan ahlaksızlar yüzünden yıkılıyor.

Memlekette herkesi para uğruna gözü dönmüşler ordusuna dönüştüren bu dünya düzenini seveyim.

Kazanacağanız 1 fazla kuruş için çektirdiğiniz acılar iki cihanda yakanızı bırakmasın diyeceğim de bu cihanda iyiliğin kazandığını görmedim.

Şoktayım hala daha. Arayan kişilere espri yapıyorum eşimin korkusu dinsin diye. Ölüm çok çok yakındı bugün. Allah korudu bizi. Allah'ım kimselere böyle şeyleri bir daha yaşatmasın. Fırsatçılari hırsızlari, binaları böyle yapanlari cezalandırsin. Düşünemedim bile bina üstüme çökse ne yapacağımı. Kucağımda eşimle ölmenin ne demek olduğunu hissettim. 15-20 sn daha sürse ev dayanmazdi, eşiğine geldiğini hissettim evin. Allah korudu. Saçma birşeyler yazdiysam kusura bakmayın şimdiye kadar, gocukten öğrencilerim kurtulmuş biraz kendime geldim. Toparlayamadim hala daha
Cok gecmis olsun. Dicek birsey bulamiyor insan

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende cocukken o buyuk Erzincan depreminden hemen 3 ay once Aydin'a tasinmistik sevdiklerimiz ogretmenim okul arkadaslarim ya oldu ya da tasinmak zorunda kaldi haber alamamistik... Cok zor gunlerdi o zaman tabi ev telefonu disinda birkac kanal disinda bilgi de alamiyorsun :(

Dogru bazen anlatirlar, hatta Erzincan sehir merkezinin yerini degistirler zamaninda. Japonya bizim icin ulke olarak ornek almamiz gereken ulkelerden biri

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Real Madrid'den Türkiye'ye baş sağlığı:

"Türkiye ve Suriye'yi etkileyen depremden etkilenen herkese geçmiş olsun. Real Madrid ailesi olarak dualarımız sizlerle."

Büyük geçmiş olsun hocam...

Çok geçmiş olsun üstad.

Elbistandaki yakınımız sabaha karşı olan depremde pek yokım olduğunu görmemiş ama 13.24de olan depremde baya bina yıkılmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt