6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her depremden sonra oturup dua etmeyelim, kahramanlık destanları yazmayalım, enkazdan kurtulan bebek görüntülerine sevinmeyelim artık.

Hala önlem alınmıyor hala bir şey yapılmıyor ya. Göz göre göre geliyor bu depremler. Denetim yok dönüşüm yok.

Belediye binası, hastane yıkılıyor. Depremi denetleyen kurum yıkılıyor. yaralıları kurtaracak kurum yıkılıyor. Her seferinde tek yaptığımız dua etmek.

Şoktayım hala daha. Arayan kişilere espri yapıyorum eşimin korkusu dinsin diye. Ölüm çok çok yakındı bugün. Allah korudu bizi. Allah'ım kimselere böyle şeyleri bir daha yaşatmasın. Fırsatçılari hırsızlari, binaları böyle yapanlari cezalandırsin. Düşünemedim bile bina üstüme çökse ne yapacağımı. Kucağımda eşimle ölmenin ne demek olduğunu hissettim. 15-20 sn daha sürse ev dayanmazdi, eşiğine geldiğini hissettim evin. Allah korudu. Saçma birşeyler yazdiysam kusura bakmayın şimdiye kadar, gocukten öğrencilerim kurtulmuş biraz kendime geldim. Toparlayamadim hala daha
Çok geçmiş olsun.

333b493ccfbf98d2610049eb2b5f2adf.jpg

Dogrumu acaba

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Yeni olan depremin ilk depremden bağımsız olması inanılmaz korkutucu

Yine şiddetli oluyor

Oraya yardıma giden, erzak götüren, battaniye falan lütfen haber verin uzaktan yardım edelim. Bebek bezi, maması bi minibüsle götüren elbet vardır. Bebekli aileler şuan ne durumda bu soğukta düşünmek istemiyorum

İnsan şikayet ettiği sakin hayatının kıymetini nasılda anlıyor kendi adıma ibret olsun bana diyorum bir dün akşamki sohbetlere foruma bak bak bir bu sabaha, saniyeler içinde mahvolduk tek önemli şey canımız, sevdiklerimiz oldu.

Hatay tarafındaki tanıdık kimseye ulaşamıyorum 😞 Şarjları yoktur, internetleri çekmiyordur diye avutuyorum kendimi. Umarım herkes tüm yakınlarından beklediği iyi haberi tez zamanda alır.

Annem aradı gene sallanıyoruz dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt