Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuana kadar tek tik olan mesajım şimdi iletildi gözüküyor. Bu da iyiye işaret Allah'ım korusun onları yavrularıyla beraber.Maraş'lı askerlik arkadaşıma ulaşamadım.
Allah'ım yardımcıları olsun.
Allah yardımcınız olsun kardeşim.kayseri
Mekanı cennet olsun. Allah sabır versin.Yeni Malatyaspor'un eski Başkanı Adil Gevrek: "Aldığım son bilgi Ahmet’in vefat ettiği yönünde. Allah rahmet eylesin, söylenecek bir şey yok. Sözlerin bittiği yerdeyiz. Ailesine baş sağlığı diliyorum. Ahmet'i çok seviyordum." [Sabah]
İnanmayın şöyle mahalle karısı tiplerin boş laflarına fay hattı kopması nedir saat vermek nedir bunlara inanıp ciddiye alan özellikle yaşlı insanlar var ,yazık ayip![]()
Dogrumu acaba
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Yeni binalarda eksik malzeme, demir, kiriş, kolon vs hatalı bir şekilde yıkıldıysa müteahhitler kadar yapı denetimlerde suçlu olur.Yasa çıkarmak çözüm değil kardeşim onlarca yasa çıktı şimdiye kadar değişen hicbirsey yok çünkü yasalar uygulanmıyor ,muteaahitler 2 3 kat yapıyı istermi hiç basiyorlar rüşveti alıyorlar sınırsız kat iznini ve en adı malzeme ile.yapiyorlar şu an bunu canlı canlı İzmir'de yapıyorlar
2019 2020 yapımı binalar yıkılmış Adana'da Antakya'da özetle bizde değişen birşey olmaz
Yasa çıkarmak çözüm değil kardeşim onlarca yasa çıktı şimdiye kadar değişen hicbirsey yok çünkü yasalar uygulanmıyor ,muteaahitler 2 3 kat yapıyı istermi hiç basiyorlar rüşveti alıyorlar sınırsız kat iznini ve en adı malzeme ile.yapiyorlar şu an bunu canlı canlı İzmir'de yapıyorlar
2019 2020 yapımı binalar yıkılmış Adana'da Antakya'da özetle bizde değişen birşey olmaz
Daha önce bunun bir örneği yok.Yeni olan depremin ilk depremden bağımsız olması inanılmaz korkutucu
Umarım 5 hanelere ulaşmazYeni bilgilere göre can kaybı 1014’e yükseldi.
İnsanlarımızın da sırf ucuz diye eski evlerde oturmaması lazım. Yani ekonomi düzelse buna tenezzül etmezler diyeceğim ama para için karısını satar bizim insanımız. O yüzden yine de ayda 1000 lira daha az kira verme pahasına gider çürük binada oturur. Böyle vatandaşa böyle müteahhit.Her depremden sonra oturup dua etmeyelim, kahramanlık destanları yazmayalım, enkazdan kurtulan bebek görüntülerine sevinmeyelim artık.
Hala önlem alınmıyor hala bir şey yapılmıyor ya. Göz göre göre geliyor bu depremler. Denetim yok dönüşüm yok.
Belediye binası, hastane yıkılıyor. Depremi denetleyen kurum yıkılıyor. yaralıları kurtaracak kurum yıkılıyor. Her seferinde tek yaptığımız dua etmek.