6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kritik nokta lisans,

bir hekim kritik hata yaptiginda nasil milyonlarca lira ile yargilaniyor lisansi iptal edilebiliyorsa bina gibi direk cana mal olacak bir hususta kurallara uymayanlarin da direk lisansini iptal edeceksin o sektore bir daha adim atamayacak.

aninda ihlaller durur. oyle parasi olan insaat sektorune giremeyecek lisans icin egitim ve diploma olmali.

Ah be abi giremeyecek tabi de memleketin olayını ucuzdan büyümeye endeksledik.

Ucuz olan da ne biliyor musun? İnsan... Yani bizleriz.

O kadar ucuzladık ki artık görünmüyoruz bakınca.

Keşke olsa, keşke disiplin ve denetim gelse her yere. Korku olmadan, iyi niyetle çalışan dişliler olsak.

kritik nokta lisans,

bir hekim kritik hata yaptiginda nasil milyonlarca lira ile yargilaniyor lisansi iptal edilebiliyorsa bina gibi direk cana mal olacak bir hususta kurallara uymayanlarin da direk lisansini iptal edeceksin o sektore bir daha adim atamayacak.

aninda ihlaller durur. oyle parasi olan insaat sektorune giremeyecek lisans icin egitim ve diploma olmali.

Sektördeki firmaların sahiplerinin/yöneticilerinin büyük kısmının, temel Türkçe bilgisine dahi sahip olmadığını düşünüyorum.

Taşra şuan kimsenin umrunda değil asıl büyük yıkımı oralara gelebilirsek yaşayacağız. Pek iç açıcı görünmüyor

kritik nokta lisans,

Adını değiştirip, yeni şirket kurup tekrar açıyorlar ne yazık ki.

Rabbim yardım etsin inşallah, ölenlere rahmet eylesin, göçük altında olanlara tez zamanda yardım ulaşsın inşallah, cok üzgünüm, Allah'ım yardım et sen bize...

Sakarya da deprem haberi yapan sayfalar kaldırmaya başladı birinin yalanı ayıp ya ABV sizin üşenmeden sahte afad kandilli twit görselleri yapmışlar ortalık karışık teyit edemedi haberciler verdi muhtemelen.

Benim anlamadığım şey ne biliyormusun? Devlet yüzde yüz biliyordu her an deprem olacağını, insan hiç mi tedbir almaz ya hiç mi kendi milletini korumak istemez?

1675688707411.webp

Deprem bölgesi güvenli alanlar haritası

Hasarsiz binalara girebiliyor muyuz? O 8.5'lik deprem mesaji hurafe de olsa korkuttu anasini satayim.

2,0 şiddet artışında 1.000 kat enerji açığa çıkıyor. Muzzam gerçekten.

Tabloyu hazırlayan adam enerji hücrelerinde yazıyı sağa sabitlese daha iyi anlaşılırdı.

Her 1 magnitude artışta ~32 kat enerji açığa çıkar. Örnek ile ifade etmek gerekirse 6 büyüklüğünde bir deprem 1 atom bombası kadar enerji açığa çıkarırken, 7,8 büyüklüğünde bir depremi konuştuğumuzda ~500 atom bombası ile eşdeğer bir enerji açığa çıkıyor.

Offf isyerindeyim, bilgisayar basinda kod yazmam gerek, ama beynim durdu resmen. Sabahtan beri bir satir yazamadim ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt