- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
Antepli bir arkadaşımdan haber alamıyorum. Mesajım iletilmedi, telefonu da kapalı.
Allah'ım sen koru yarabbim.
Allah'ım sen koru yarabbim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsan değil onlar, herhangi bir valık ile eş değer de değiller. Onların ne olduğunu burada yazarız da yıllardır tek küfür etmemişim ağzımı bozmayayım en iyisi.Sosyal medyada hackervari bir grup enkaz altında kalan insanları arayıp dalga geçiyormuş inanılmaz gerçekten... Bir insan nasıl bu kadar kanı bozuk olabilir
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hackerlık ile alakaları yok ufacık piçlerSosyal medyada hackervari bir grup enkaz altında kalan insanları arayıp dalga geçiyormuş inanılmaz gerçekten... Bir insan nasıl bu kadar kanı bozuk olabilir
Ben de Dermancanın oralarda ikamet ediyorum Demirel tarafında. Bahsettiğimiz yerler çok fena durumda 6 7 bina yıkılmış ve birçoğu hasarlı durumda sabah 9 gibi şehri terkettik 2.depremden sonra bizim binada durum ne hiç bilmiyorum. Allah rahmet eylesin kardeşim başımız sağ olsun inşallah devamı gelmezAdanalı varsa bilir, Dermancan'ın orada yıkılan binada çok yakın arkadaşımın Allah rahmet eylesin 2 kuzeni maalesef hayatlarını kaybetmişler, dayısı, yengesi, 1 kuzeni daha hala enkaz altinda, haber bekliyoruz diyor. 2 arkadaşımın daha evlerinin kolonlarında büyük çatlaklar mevcutmuş, evlerine giremiyorlar birisinin babası evde yatalak, kendileri dışarıda, ne yapacaklar belli değil. Allah bin belasını versin ne kadar sorumlu varsa, çok yazık, çok utanç verici bu yaşananlar. Lafa gelince herkes bizi kıskanıyor anasını satayım, 3. dünya ülkesiyiz işte, bir kez daha vuruldu yüzümüze. Avrupa'da falan olsa şöyle bir şey ne bu kadar büyük bir yıkım olurdu, ne de sorun olan yerlere gidilmedik bir nokta kalmazdı şimdiye kadar. Utanmadan yarına kalmaz başlarlar siyasetlerine, icraata gelince de hamdolsun hamdolsun. Abv.
Keşke bu şekilde yapan biri şuan karşımda olsa. Yıllar önce anasından emdiği sütü burnundan geri çıkarttırırım şerefsizim.Sosyal medyada hackervari bir grup enkaz altında kalan insanları arayıp dalga geçiyormuş inanılmaz gerçekten... Bir insan nasıl bu kadar kanı bozuk olabilir
tiplerden birisi buKeşke bu şekilde yapan biri şuan karşımda olsa. Yıllar önce anasından emdiği sütü burnundan geri çıkarttırırım şerefsizim.
tiplerden birisi bu
Maraş sallanmaya devam ediyor maalesef.
Maraş sallanmaya devam ediyor maalesef.
Eskisehir'de ikamet ediyorum, tüm aile, arkadaşlar Adana'da, kalkıp gideyim diyorum, gitsem ne yapabilirim onu da bilmiyorum, elden birşey gelmemesi çok kötü bir duygu. Gazipaşa, Ziyapaşa vs, size göre aşağı Adana'da sıkıntı yok diyorlar, ne olmuşsa Özal, Demirel, Güzelyalı'da falan olmuş, baksan çok daha yeni yerleşim işte. İnşallah sıkıntı yoktur binanızda, içinizi ferah tutmaya çalışın dicem de ne etkisi olur bilmiyorum kardeşim. Çok utanç verici, çok üzücü her şey çok malesef.Ben de Dermancanın oralarda ikamet ediyorum Demirel tarafında. Bahsettiğimiz yerler çok fena durumda 6 7 bina yıkılmış ve birçoğu hasarlı durumda sabah 9 gibi şehri terkettik 2.depremden sonra bizim binada durum ne hiç bilmiyorum. Allah rahmet eylesin kardeşim başımız sağ olsun inşallah devamı gelmez
Olaylar bitsinde bu orusbu çocuklarını herkes bulacakSosyal medyada hackervari bir grup enkaz altında kalan insanları arayıp dalga geçiyormuş inanılmaz gerçekten... Bir insan nasıl bu kadar kanı bozuk olabilir