6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosyal medyada hackervari bir grup enkaz altında kalan insanları arayıp dalga geçiyormuş inanılmaz gerçekten... Bir insan nasıl bu kadar kanı bozuk olabilir

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnsan değil onlar, herhangi bir valık ile eş değer de değiller. Onların ne olduğunu burada yazarız da yıllardır tek küfür etmemişim ağzımı bozmayayım en iyisi.

Arkadaşımın söylediğine göre Hatay'da doğru düzgün AFAD ekibi yokmuş. Akrabaları enkaz altında ama kurtarmak için çevre halktan başka hiçbir yetkili yokmuş.

Adanalı varsa bilir, Dermancan'ın orada yıkılan binada çok yakın arkadaşımın Allah rahmet eylesin 2 kuzeni maalesef hayatlarını kaybetmişler, dayısı, yengesi, 1 kuzeni daha hala enkaz altinda, haber bekliyoruz diyor. 2 arkadaşımın daha evlerinin kolonlarında büyük çatlaklar mevcutmuş, evlerine giremiyorlar birisinin babası evde yatalak, kendileri dışarıda, ne yapacaklar belli değil. Allah bin belasını versin ne kadar sorumlu varsa, çok yazık, çok utanç verici bu yaşananlar. Lafa gelince herkes bizi kıskanıyor anasını satayım, 3. dünya ülkesiyiz işte, bir kez daha vuruldu yüzümüze. Avrupa'da falan olsa şöyle bir şey ne bu kadar büyük bir yıkım olurdu, ne de sorun olan yerlere gidilmedik bir nokta kalmazdı şimdiye kadar. Utanmadan yarına kalmaz başlarlar siyasetlerine, icraata gelince de hamdolsun hamdolsun. Abv.
Ben de Dermancanın oralarda ikamet ediyorum Demirel tarafında. Bahsettiğimiz yerler çok fena durumda 6 7 bina yıkılmış ve birçoğu hasarlı durumda sabah 9 gibi şehri terkettik 2.depremden sonra bizim binada durum ne hiç bilmiyorum. Allah rahmet eylesin kardeşim başımız sağ olsun inşallah devamı gelmez

Ben de Dermancanın oralarda ikamet ediyorum Demirel tarafında. Bahsettiğimiz yerler çok fena durumda 6 7 bina yıkılmış ve birçoğu hasarlı durumda sabah 9 gibi şehri terkettik 2.depremden sonra bizim binada durum ne hiç bilmiyorum. Allah rahmet eylesin kardeşim başımız sağ olsun inşallah devamı gelmez
Eskisehir'de ikamet ediyorum, tüm aile, arkadaşlar Adana'da, kalkıp gideyim diyorum, gitsem ne yapabilirim onu da bilmiyorum, elden birşey gelmemesi çok kötü bir duygu. Gazipaşa, Ziyapaşa vs, size göre aşağı Adana'da sıkıntı yok diyorlar, ne olmuşsa Özal, Demirel, Güzelyalı'da falan olmuş, baksan çok daha yeni yerleşim işte. İnşallah sıkıntı yoktur binanızda, içinizi ferah tutmaya çalışın dicem de ne etkisi olur bilmiyorum kardeşim. Çok utanç verici, çok üzücü her şey çok malesef.

Hataylı , Marasli, Adiyamanli Kisaca deprem bölgesinde ailesi olan çok arkadaşım var hepsi ailesinden uzakta endişeyle bekliyor

Onların endişesine tanık olmak çok kötü😢
Her an kulaklar telefonda , televizyonda
Sivasta hastaneler tahliye ediliyor, herkes acile çekiliyor yoğun bakimlar hariç
Allahim nolur daha kötüsüyle sınama bizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt