Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.381
- 20.781
- 2.233
Senin gorusun mu yoksa tvde filan mi soylediler?Geceden sonra rahatlar diye düşünüyorum artci durumu,yani azalır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin gorusun mu yoksa tvde filan mi soylediler?Geceden sonra rahatlar diye düşünüyorum artci durumu,yani azalır
Iş adamı olmak farklı insan olmak farklıTurkiyede okadar zengin iş adamlari var. Mal varligindan 3-5% verse herkese yeter. Olup da vermeyenin abv
Bu sayi malesef 20-30 binleri görecek gibi. Allah hepsine rahmet ve merhamet etsin. Mekanlari cennet olsunAFAD Başkanı Yunus Sezer: "1.498 vatandaşımız hayatını kaybetti."
Benim görüşümSenin gorusun mu yoksa tvde filan mi soylediler?
99 gölcük depremini yaşayanlar bilir.Ölülerin kollarını kesip altınlarını alan,Şehir dışından otobüslerle gelip yağmalayanlar vardı.Şimdide fırsatcılar 2x 3x fiyat fazlaya çekerler.Hiç şaşmaz hiç değişmez.Güya müslüman takılıyorlar,müslümanken böyleysek ateist olsak demekki ne olacak.
Bu hesap gerçek değil mi? 9.6 şiddetinde yeni bir deprem mi bekliyorum diyor ben mi yanlış anlıyorum panik yapıyorum biri aydınlatabilir mi
Kimfakehesap açmış oçun evladı
ya bu milletin başka işi yok mu bu akdar mı orospu evladı
Mevzu para olsa depremin zararları telafi edilir ama para değil. Şehirler uzun süre toparlayamazlar, bomboş şehirlerde yaşamaya devam etmek insanlardaki travmayı devam ettirecektir.Turkiyede okadar zengin iş adamlari var. Mal varligindan 3-5% verse herkese yeter. Olup da vermeyenin abv
biri depremi önceden yazan hollandalı adamın fakeini açmış milleti korkutuyor, twiiterda takipçi sayısı saniyede 50-100 artıyordu
teknolojiyi düşününce 30 sene içinde olması muhtemel istanbul depremi için önlem alınabilir bence,zaten profesör doktorlar önceden tarih bile veriyo

İnsanlık bu değil.biri depremi önceden yazan hollandalı adamın fakeini açmış milleti korkutuyor, twiiterda takipçi sayısı saniyede 50-100 artıyordu
teknolojiyi düşününce 30 sene içinde olması muhtemel istanbul depremi için önlem alınabilir bence,zaten profesör doktorlar önceden tarih bile veriyo