6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
99 gölcük depremini yaşayanlar bilir.Ölülerin kollarını kesip altınlarını alan,Şehir dışından otobüslerle gelip yağmalayanlar vardı.Şimdide fırsatcılar 2x 3x fiyat fazlaya çekerler.Hiç şaşmaz hiç değişmez.Güya müslüman takılıyorlar,müslümanken böyleysek ateist olsak demekki ne olacak.

99 gölcük depremini yaşayanlar bilir.Ölülerin kollarını kesip altınlarını alan,Şehir dışından otobüslerle gelip yağmalayanlar vardı.Şimdide fırsatcılar 2x 3x fiyat fazlaya çekerler.Hiç şaşmaz hiç değişmez.Güya müslüman takılıyorlar,müslümanken böyleysek ateist olsak demekki ne olacak.

Keşke ateist olsaymışız insanlığa biraz daha yakın olurduk belki

Turkiyede okadar zengin iş adamlari var. Mal varligindan 3-5% verse herkese yeter. Olup da vermeyenin abv
Mevzu para olsa depremin zararları telafi edilir ama para değil. Şehirler uzun süre toparlayamazlar, bomboş şehirlerde yaşamaya devam etmek insanlardaki travmayı devam ettirecektir.

En az 5 belki 10 sene geriye gidecek her yer, Sakarya ve Kocaeli’de o dönem yaşayanlar varsa daha iyi bilirler tabii.

teknolojiyi düşününce 30 sene içinde olması muhtemel istanbul depremi için önlem alınabilir bence,zaten profesör doktorlar önceden tarih bile veriyo

Şehidimiz Ferhat Gedik'in annesi bağlandı kızı damadı torunları göçükteymiş kimse gitmemiş yardıma sanırım, kadın ben bittim diye feryat ediyordfu

teknolojiyi düşününce 30 sene içinde olması muhtemel istanbul depremi için önlem alınabilir bence,zaten profesör doktorlar önceden tarih bile veriyo

türkiyeden cacik olmaz sergen ben butun umidimi kestim harbi kestim

suan varya su laz mutehitler! hepsi plan yapiyordur su bölgelere cöreklenmek icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt