Eser Say
Aslan Üye
- 12 Temmuz 2015
- 7.928
- 5.456
- 1.483
Sizin ben şerefinizi bilmem napıyım yiyecek giyecek alırsın zor durumdaysan helali hoş olsun deriz de, televizyonu sırtlayıp götüren kansız bi yerinden çıkar o ilerde.
Bu nedir aga
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizin ben şerefinizi bilmem napıyım yiyecek giyecek alırsın zor durumdaysan helali hoş olsun deriz de, televizyonu sırtlayıp götüren kansız bi yerinden çıkar o ilerde.
İllerin ,ilçe ve köylerine hiç yardım ekipleri gitmemiş söylenenler doğruysa ,ülke genelinde elimizdeki arama kurtarma ekibi sayımız kaçtı acaba ve neden hepsi sevk edilmiyor
Güya Avrupa da destek olacaktı Azerbaycan ve İsrail dışında gelen ekip olmamış,ab zaten göndermez
Türkiye’den onay bekliyorlar, hepsi hazırladı ekiplerini. Yunanistan öyleydi en son.İllerin ,ilçe ve köylerine hiç yardım ekipleri gitmemiş söylenenler doğruysa ,ülke genelinde elimizdeki arama kurtarma ekibi sayımız kaçtı acaba ve neden hepsi sevk edilmiyor
Güya Avrupa da destek olacaktı Azerbaycan ve İsrail dışında gelen ekip olmamış,ab zaten göndermez
yavas yavas koylerden kotu haberler geliyor
Insanlik ile din arasinda hicbir direk baglanti yoktur. Eger ki bir insan, empati, merhamet, durustluk gibi seyleri din sebebiyle hissediyor veya uyguluyorsa, bu tamamen sahtedir.99 gölcük depremini yaşayanlar bilir.Ölülerin kollarını kesip altınlarını alan,Şehir dışından otobüslerle gelip yağmalayanlar vardı.Şimdide fırsatcılar 2x 3x fiyat fazlaya çekerler.Hiç şaşmaz hiç değişmez.Güya müslüman takılıyorlar,müslümanken böyleysek ateist olsak demekki ne olacak.
İnsanlar aç olunca gözü hiç birsey görmez maalesefHatay'da yağma görüntüleri olduğu soyleniyor. Doğrumu bu arkadaslar
Doğrudur, 99 depreminde de çok olmuştu bu tür olaylar. Bu millet o kadar masum da değil hep kendi bencilliğimizden geliyor bu tür şeyler. Elazığ depreminde evlerin kira fiyati yükselmiştiHatay'da yağma görüntüleri olduğu soyleniyor. Doğrumu bu arkadaslar
Bu nedir aga
neredeKayseri'de binalarda ciddi hasarlar var. Erkilet tarafında yep yeni evlerin kolonları çatlamış. İşaretliler. Dikkat edin arkadaşlar![]()
72 saat nedenTürkiye’den onay bekliyorlar, hepsi hazırladı ekiplerini. Yunanistan öyleydi en son.
Genelde bu tip destekler 72 saat sonrası için planlanıyor. İlk 72 saati AFAD ilerletir tamamen.
İş makinası sevkedilmesi lazım, şu an en büyük sorun soğuk ve o gibi. Bir de artçılar azalmalı.
Başınız sağ olsun kardeşim. Allah geride kalanlara sabır versin.Bizim koyde neredeyse saglam ev kalmamis.Her evden iki-uc vefat haberi geliyor.Amcam ve cocuklari yarali kurtulmuslar ama esi vefat etmis ne yazik ki.Koye gidis gelisler kapali oldugu icin yeterli bilgi alamiyoruz.