Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.267
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazmamış ama hepsi destek oluyorArap ülkesi yok nu
tatbikatlarda poz vermekten başka bir şey yapmamış demek ki yetişmesini sağlaması gereken yerler.Depremin bu kadar geniş bir alana yayılması yardım işini zorlaştırıyor. Ekipler hangi birine yetişsin! Millet kaderiyle başbaşa kalmış.
İlk İzmit dalgasında 17 Ağustos Silivrideydim akşam tuhaf bir hava vardı. Bir türlü uyku tutmuyordu dışarıda uzun süre oturduk. Sonra bir şekilde yatmaya geçtik (ev giriş kat hırsız falan girmesin diye her yer kilitli) tam uyuduk sonra kıyamet gibi (alttan sanki matkapla deliyorlar) başladı. Giriş kat adımını atsan dışarıdasın yok çıkamıyoruz. Bir an dedim hayat buraya kadarmış. Ondan sonra durdu.99 depremini yasayanlar varsa, buyuk artcilar kacinci gun bitti? Bir de hemen sonra Bolu depremi olmustu
Bizim devletimiz olabilecek mümkün senaryolara göre hazırlık yapmıyor. Bu çapta bir deprem Türkiye'de mümkün bir senaryo idi. Bekleniyordu aslında. Maalesef önlemler alınmadı.tatbikatlarda poz vermekten başka bir şey yapmamış demek ki yetişmesini sağlaması gereken yerler.
yaptırdığı hastaneler, yollar çöktü şu anda. hatay, maraş ilk çağda gibiler.Bizim devletimiz olabilecek mümkün senaryolara göre hazırlık yapmıyor. Bu çapta bir deprem Türkiye'de mümkün bir senaryo idi. Bekleniyordu aslında. Maalesef önlemler alınmadı.
altayli aglamis sankiHaberturkte Celal hoca ile fatih Altaylinin programı basladi