Gökhan Karaman
10 Numara!
Habertürkü açın.
İlber Ortaylı Fatiha Altaylı ile Türkiye'nin deprem konusunu değerlendiriyor.
İlber Ortaylı Fatiha Altaylı ile Türkiye'nin deprem konusunu değerlendiriyor.
Zor tuttu kendinialtayli aglamis sanki
Cüneyt Özdemir 15 saat yayın yaptı sabahtan beri ara ara gidip ağlayıp geliyordu.altayli aglamis sanki
Ahlaksızlık, saçmalık şu an okutulması........
ben de aynı şekilde bence forumda bu tür bi organizasyon düzenleyip deprem bölgesinde yaşayan biri toplayıp 1. elden yardımı ulaştırırsa hem vicdanımız daha rahat eder hem de faydamız daha büyük olur diye düşünüyorumYardim etmek icin en guvenilir yer neresidir? Para aticamda hepsi hirsiz oldugu icin guvenemiyorum.
Hocam çekmiyor. Ara ara çekiyor, korkmayın hemenAntepli bir arkadaşımdan haber alamıyorum. Mesajım iletilmedi, telefonu da kapalı.
Allah'ım sen koru yarabbim.
Ahbap en güvenilir şu anda.ben de aynı şekilde bence forumda bu tür bi organizasyon düzenleyip deprem bölgesinde yaşayan biri toplayıp 1. elden yardımı ulaştırırsa hem vicdanımız daha rahat eder hem de faydamız daha büyük olur diye düşünüyorum
5.5, 6 gibi artcilar ne zaman son buldu?İlk İzmit dalgasında 17 Ağustos Silivrideydim akşam tuhaf bir hava vardı. Bir türlü uyku tutmuyordu dışarıda uzun süre oturduk. Sonra bir şekilde yatmaya geçtik (ev giriş kat hırsız falan girmesin diye her yer kilitli) tam uyuduk sonra kıyamet gibi (alttan sanki matkapla deliyorlar) başladı. Giriş kat adımını atsan dışarıdasın yok çıkamıyoruz. Bir an dedim hayat buraya kadarmış. Ondan sonra durdu.
Artçılar ise aylarca sürüyordu, TV'ler de farklı farklı muahabbetler.
Artçılar devam ede dururken İstanbul'da en üst kat 12 Kasım çekyata yayılmış televizyona bakıyorum. O sırada bu sefer gomdola binmiş gibi uzun bir sarsıntı, 17 Ağustos'da yine uykudan uyanıp bir kısmını yaşamışken bu sefer 1 dakikaya yakın yerimden kıpırdıyamadım.
Sonra yine televizyon yorumları falan derken o dönem iyice oynattım. Kendime gelmem 1-2 sene sürdü. Allah bu günde herkese sabır versin.