Burak Özel
Sarı Üye
- 6 Ağustos 2022
- 803
- 509
- 468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha önceden bu haritaya göre ekipler yetiştirilmiş olsaydı, belki üzülerek diyorum bunu da daha az kayıp olabilirdi. Bir ihtimal bile olsa...Deprem ülkesiyiz sonuçta. Bu gerçeği kabul edip çözüm üretmemiz gerek. Yeniden yapılanma zor olduğuna göre bu yardım ekipleri arttırılmalı. Diğer dediklerinizin hepsine katılıyorum. Kışın iki katı zor.
malum şahıstan talimat almadan bişey yapmıyolar maalesefYa Polisimiz Askerimiz aslan gibiler ben hatırlıyorum askerimizin dağa bayıra olmayacak yerlere ne helikopterler indirdiğini ne tanklar soktuğunu Polisin nerelere ne şartlarda girip çıktığını Hataya mı gidemiyoruz olacak iş mi aklım almıyor bu işi
Allah'ım yardım et. inşallah sağ salim kurtarılırHatayspor Futbolcusu Kerim Alıcı: Cristian Atsu hala enkaz altında. Bir an önce yardım istiyoruz.
yağız böyle twit atmış
Bişey yapılmadığı için zaten imkansız. Allah korusun demekle yetinip cepler doldu. Dicek çok şey var ama değişen birşey yok
Ya Polisimiz Askerimiz aslan gibiler ben hatırlıyorum askerimizin dağa bayıra olmayacak yerlere ne helikopterler indirdiğini ne tanklar soktuğunu Polisin nerelere ne şartlarda girip çıktığını Hataya mı gidemiyoruz olacak iş mi aklım almıyor bu işi