6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6217 bina yıkılması demek vefat sayısının 50 60 bin arası olması demek umarım yanılırım ancak çok büyük bir kayıp olacak gibi duruyor cumhuriyet tarihinin en büyük felaketi
Kötü düşünmeye gerek yok. 99 depreminin yanına bile yaklaşılmadı. Ki iyi ki yaklaşılmadı. O depremde 130 bin bina çökmüşken resmi sayılara göre 17.480 ölüm, 23.781 yaralanma olduğu söyleniyor. Gölcük depreminin 10'da 1'i bile değil etki olarak (deprem büyüklüğü olarak değil halkın üzerindeki etkisi anlamında dedim) bu deprem. O kadar ölüm olması imkansız o yüzden.

yarin imamoglu yine suclanir bir sekilde, dejavulari görür gibiyim.

kizkardesimin kocasinin suan akrabalarindan 12 ölüsü var adiyamanda
daha cok olacakmis diyorlar baya bir akrabadan hala ses seda yokmus, zaten dogru duzgun haberde alamiyorlar

Abicim ben kimseyi veya eksiklikleri savunmuyorum.

Sadece ortamı az çok tahmin edebildiğimi ve içimden geçenleri yazdım.

Yani benim anlatmaya çalıştığım çok farklı bir şey...
Ben zaten sana da bir sey demek istemedim ama caresizlik dedin ya.

Ben bu caresizligi kabul etmiyorum edemiyorum. Sen ben caresiz olabiriz. Ama bir devlet olamaz olmamali. Devlet bir sekilde cözüm bulmali.

Bizim memlekette ( kastamonu bozkurt) sel oldu asker gorevlendirildi. Onlarda bir kaç gün sonra geldi. Ne hikmetse herkesin düşünebildiği bir konu hakkında ( askerin gorevlendirilmesi) kimse açıklama yapmıyor veya tv'de konuşulmuyor?
İşte bizde bu soruya cevap arıyoruz. Neden ?

şimdi o videoyu cektiği için muharrem ince suclu olmustur.halbuki devlet adamının görevi halkla temas kurup nabzını tutmaktır

Yardima gelmis olan 18 kisilik ilk Japon USAR ekibi, Turkiye'ye ucmadan hemen once:

1675726466751.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt