Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öldürün yaaÖmür boyu hapis verilmeli
Artçılar yıkabilir diye diyorlar onu. Görünmeyen bir kolon çatlağı olan bina patlamaya hazır el bombasıdır ve bu binada toplu halde bulunmak intiharAntep'te cafeleri, camileri, sosyal tesisleri saat 01.00a kadar boşaltın diyr anonslar yapılmış. Neden acaba anlam veremedik
Levent abinin amcasi ve bi arkadasimin dayisi o sekilde kurtulmussimdi iyice anladim ikinci depremin hemen arkadan olmasi daha iyi oldu sanirim
yoksa millet o evlere girip oturacakti yine ve tetiklenen o fayda ileride yine deprem olacakti
cogu disardayken oldu o ikinci deprem ki 7,6 ne demek ya o bile asiri buyuk
Ömür boyu hapis verilmeli
deden iyi bir dayağı haketmişdedem mutahit benim bahcelievlerde 30 kadar binasi var, avcilarda var kcekmecede var kaguthanede var birde bizim iki tane sislide binamiz var
oyle cok korkuyorum ki o binalarin cokmesinden
dayimla konustum hic o binalari kontrol ettilermi diye
sozde edilmis saglammis
yeminle gram inanmiyorum
dedemi cok severim ama cok pinti bir adam
pekde insan sevgisi yoktur
Levent abinin amcasi ve bi arkadasimin dayisi o sekilde kurtulmus
2. Depremde yikilmis evler hatta tam para vs almaya gidiyolarmis gozlerinin onunde yikilmis ev
Kimsede problem yok gibi maddi hasar var birazcok sukur
levent abi gil nasil herkes iyimi
o bolgede daha kim vardi
keke antalyada ztn aileside mardinde
bi tolga birde levent abi var dimi?
deden iyi bir dayağı haketmiş
Askeri hastane konusunda sana katılıyorum renktaşAskeri hastaneleri kapatanların iki yakası bir araya gelmesin, alanında yetkin olan organizasyonu dağıttılar.
8 10 gün sonra bile kurtulanlar olmui 99'da haberlerde duymuştum idrarını içerek hayatta kalanlar oldu dedi oğuzhan uğur ancak dediğin gibi hava koşulları yüzünden o kadar dayanmaları imkansız gibi duruyorpederin söylediğine göre 99 depreminde 4. günde bile çok sayıda kurtulan olmuş.
tabi şuanki durumda hava koşulları iyi değil, aksiyonlar için geç de kalındı ama 1 haftaya kadar son sürat hareket etmek gerekiyor diye düşünüyorum. olumsuzluk pompalamanın kimseye faydası yok.
bir de aklı eren büyüklerime sormak istiyorum, 99 depremi sırasında kaç güne kadar sağ şekilde çıkarılanlar oldu?
99 depremi yazındı hatta 6 gün sonra bile kurtulanlar olmuştu.pederin söylediğine göre 99 depreminde 4. günde bile çok sayıda kurtulan olmuş.
tabi şuanki durumda hava koşulları iyi değil, aksiyonlar için geç de kalındı ama 1 haftaya kadar son sürat hareket etmek gerekiyor diye düşünüyorum. olumsuzluk pompalamanın kimseye faydası yok.
bir de aklı eren büyüklerime sormak istiyorum, 99 depremi sırasında kaç güne kadar sağ şekilde çıkarılanlar oldu?
pederin söylediğine göre 99 depreminde 4. günde bile çok sayıda kurtulan olmuş.
Ben 6. günde çocuk hatırlıyorumpederin söylediğine göre 99 depreminde 4. günde bile çok sayıda kurtulan olmuş.