6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 ilde toplam ulaşılan bina sayısı %5 yoktur. Kayıplarımız çok büyük olacak maalesef. İmkanları olan kendi çıkan insanlar kurtardıklarından fazla olabilir.

yardım tırlarından ziyade iş makineleri gelmeli diye söylüyor herkes ihtiyac olan iş makinesi ihtiyacının yarısı bile karşılanmamış akıl alır gibi degil

yağma haberleri çoğalıyor mültecilerin sonumuz hayır olsun

Devlet napıyor tam olarak? Kaç bina yıkıldığı kaç kişinin enkazda olduğu ve ona göre yaklaşık 1 aylık ihtiyaçlarına göre hazırlanmış malzeme listesi ve mevcutta gönderilen malzemeleri listeleseler ona göre hangi malzemeden ne kadar eksikse gönderilse, kaç iş makinesi lazım kaç lowped lazım vs bilgisi net olsa, herkes kafasına göre bir sey gönderiyor tam kaos var malesef. Bi bakanlığın ya da afad'ın bunu organize etmesi gerekmiyor mu?

Şu çocuk bile ufacık canı olan belkide korkudan saniyesinde ölebilecek minnacık canlıyı deprem anında koruma altına almış.
Orospu çocukları orospu, bu kadar insanın ölmesine neden elinde kanı olan şerefsizler.
Fay hattına inanmayan namussuzlar, malzemeden çalan paragöz şerefsizler.
Allah topunuzun belasını versin lan gün yüzü görmeyin.

showdaki sunucu kadın konuğu dövecek neredeyse, adamı azarlıyor manyak mı ne

Norveç basınından Dagbladet'e konuşan Adana Demirsporlu futbolcu Gulbrandsen:

"Dairede ayağa kalkmaya çalıştım. Sallandığım için başaramadım. Sürünerek üzerime bazı kıyafetler aldım ve merdivenleri kullanarak apartmanın dışına çıktım. O binadan sağ çıktığıma hala inanamıyorum."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt