- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
Yayını izleyemiyorum da Dilara Gönder mi sunucu?showdaki sunucu kadın konuğu dövecek neredeyse, adamı azarlıyor manyak mı ne
Dün de bir konuğuyla tartışma tarzında mevcut düzene bir isyanı vardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yayını izleyemiyorum da Dilara Gönder mi sunucu?showdaki sunucu kadın konuğu dövecek neredeyse, adamı azarlıyor manyak mı ne
Gerçi senden benden kıymetli durumda şuan o kodumunun mültecileri.daha bekliyorlar bakalım neler olacak
çürük binalardan hesap soruyor da karşısındaki konuk sanki herşeyden sorumlu gibi davranıyorYayını izleyemiyorum da Dilara Gönder mi sunucu?
Dün de bir konuğuyla tartışma tarzında mevcut düzene bir isyanı vardı.
Sistem değiştikten sonra herhangi bir müdahili bile olan kim varsa hepsini yargılayacaksın sadece yargılamak değil başka şeyler de yapacaksın şu an yazmayımshowdaki sunucu kadın konuğu dövecek neredeyse, adamı azarlıyor manyak mı ne
sevgilisinden ayrılmış olabilirShowdaki kadın kafayi yemiş
Yargı dağıtıyor muttahitlere, inşaat mühendislerineDilara göndere nolmuş
kafayı yemişDilara göndere nolmuş
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı işte.çürük binalardan hesap soruyor da karşısındaki konuk sanki herşeyden sorumlu gibi davranıyor
menopozu gelmiş gibi
kabul etmiyorum bunuKızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı işte.
Direkt muhattabına kimse bir şey diyemediği için dolaylı şekilde söylemek istediğini söylüyor.
Enkaz alanlarına götürüp öyle resim vermek istemezler.sokakları gezmek görmek yerine,çadırkente götürmüşler rte yi
Başka neler yapıyor şimdi? Kime sardı şimdi_?kadın kafayı yemiş
dün habertürk ve show tv linçlenince kurulup çıkmış ekrana
böyle habercilik olmaz