- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
CB Erdoğan: "Can kaybımız 8 bin 574, yaralılarımız 49 bin 133 kişi. 6 bin 444 de bina yıkıldı"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süleyman Demirel'in meşhur bir sözü vardı, "yaralarınızı saracağız". Geçmişte bir kaç depremde kendisi de söylemişti.Ne diyecek abi çalışıyoruz iyi gidiyoruz baş sağlığı kalanlara sabır diyip aracına binip dönecek
evet milleti sokakta bırakamayız hasar tespit çalışması yapıp ailelere 10 bin tl vereceğiz yarın daha rahat ondan sonraki gün ondan da rahat olacağız gibisinden bir şeyler dedi![]()
Çocuğa oyuncak verip mutlu etmek mi sanıyorlar bu işi gerçi şuan çocuklara oyuncak versene mutlu edemezsin 10 bin TL ne insanların şuan paraya değil canını kurtarmaya canlarını kurtarmaya ihtiyaçları varArtık bunlar konuştukça ben utanıyorum.
İkinci el giysiyi kabul etmiyorlar doğru. Bunun neresini tuhaf karsiliyorsun? Bizim yaşadığımız ilde 2 tür yeni kıyafet, hijen malzemeleri falan gitti.Arkadaş inanılır gibi deği ya. Vinç var operatör yok operatör var vinç yok. Millet enkaz altında bağırıyor şu sorumsuzluk olmasaydı kaç hayat kurtarabilirdi belki. Hollanda’da yaşıyorum az önce tüm sıcak giysilerimi poşete koydum TR’ye gidecek olan tıra götürdüm, bana TR sınırında ikinci el giysiyi içeriye almiyorlar dediler. Yani katliam değilde ne bu
İkinci el giydi kabul ediyorlar ama düzgün olmak şartıyla zaten kendini bilen hiç bir insan Yıkık sökük saçma sapan şeyelribi gönderme zİkinci el giysiyi kabul etmiyorlar doğru. Bunun neresini tuhaf karsiliyorsun? Bizim yaşadığımız ilde 2 tür yeni kıyafet, hijen malzemeleri falan gitti.
%100 sağlam durumda olan kullanılmış giysileri Kızılay kabul etmiyormuş.İkinci el giydi kabul ediyorlar ama düzgün olmak şartıyla zaten kendini bilen hiç bir insan Yıkık sökük saçma sapan şeyelribi gönderme z
Vallahi bizde kabul edilmedi hijen vs. En basitinden gidersin zeeman, primark gibi yerlere. 50 euroya o kadar çok şey alırsın ki..İkinci el giydi kabul ediyorlar ama düzgün olmak şartıyla zaten kendini bilen hiç bir insan Yıkık sökük saçma sapan şeyelribi gönderme z
askerimize güvenmiyor muyuz yoksa??adamda ne korku varmış tskyı duman etti hala korkuyor askerden sahaya inin emri veremiyor.
Eğer bir yorum daha yaparsan sana çok ağır girerimCumhurbaskani Erdogan 1 yil icinde yapacagiz dediyse yapar. Nokta. Adamin yaptigi projelere bakmak yeterli. Bazi insanlara gercekten burda ciddi cevap yazmak gerekiyor, ama insan utaniyor bu tartismalara girmeyi. Su anda TC vatandasi olup bu krizi yonetecek en iyi ve en tecrubeli adam var basimizda. 10 il etkilenmis, 10 milyondan fazla insan, adamlar bir gecede kac tane ucak organize etmisler gönülluer icin, bizzat Sabihada gördüm, kac tane sirket makinelerini vermis, benim calistigim kurum bile orta buyuklukte olmasina ragmen YK dahil herkes orda, tum operasyon calisanlarimiz gece gunduz calisiyor araclar ile, toplanan yardimin ve seferberligin hesabi yok. Cikmislar burda hala siyaset yapiyorlar bazilar. Destek olun, ya da susun. Dunya'nin her hangi bir ulkesine bu basina gelse su anda yok olma tehdid ile karsi karsiyaydi. Biraz insafli davranin. Kurumlara maaddi destek yapin, alisveris yapip ihtiyaclari karsilayin, gucunuz varsa makine kulllanabiliyorsaniz gidin is yapin. Yeter artik tek cümlelik ahkam kesmeyi birakin. Secim zamaninda verin oyunuzu ne verecekseniz gecin, oturdugunuz yerden insanlarin moralini bozmayin kendi siyasi dusuncelerinizden dolayi. Sahip cikin ülkenize.
Allah rahmet eylesin kaybettiklerimize, bu ülkede son 5-10 senede yasanilanlar neredeyse dunya'da hicbir ulkenin basina gelmedi. Allah sonumuzu hayir etsin.