Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens
Onun sınavı da bu dünya da demek Allah yardımcısı olsunhatayda bi baba kurtarılmış, 3 çocuğunu kaybetmiş
şimdi bu kurtulmak mı?
para için ilk etapta acil ihtiyaçları görülsün diye dendi sanırım, uzun dönemli bişeyler olacakmışBu 10 bin lira bir kereye mi mahsus yoksa 1-2 yıl veya daha uzun destek sağlanacak mı insanlara? O kadar para toplandı, nereye gidecek?
bi seferlik diye anladim ben, her aile icin 10bin tl, cok az degilmi ya okadar ihtiyaclari olacak, yeniden baslayacaklar?Bu 10 bin lira bir kereye mi mahsus yoksa 1-2 yıl veya daha uzun destek sağlanacak mı insanlara? O kadar para toplandı, nereye gidecek?
Dostum yanlış anlama ama olay artık siyasi fikir boyutunu geçti. Artık ülkede iyiler ve kötüler var. Karşımızdaki insanlar saf kötü. Laf anlatarak falan mücadele edemeyiz bu zihniyetle. Görüldüğü yerde yerin dibine sokulmalı ki bir daha arsız arsız konuşacak yüz bulamasın.
10 bin tl ile 10 gün bile dertlerini çözemezler saçmalık olur o kadar vergi o kadar bağış nereye gidecek saçmalık gerçekten böyle olursa. Vergiler depremden korunması için harcanmıyorsa bari depremden sonrası için harcanmalı birileri yemiyorsa tabiibi seferlik diye anladim ben, her aile icin 10bin tl, cok az degilmi ya okadar ihtiyaclari olacak, yeniden baslayacaklar?
valla o paralarin nereye gidildigini ben hala anlamadim, milyarlarca eurolar var o kasada, dis devletlerin yardimlarida ek olarak geliyor, düsündürücü gercekten.10 bin tl ile 10 gün bile dertlerini çözemezler saçmalık olur o kadar vergi o kadar bağış nereye gidecek saçmalık gerçekten böyle olursa. Vergiler depremden korunması için harcanmıyorsa bari depremden sonrası için harcanmalı birileri yemiyorsa tabii
Bu tutara dolar da diyebiliriz son 4-5 seneye kadar da eşitti çünkü.Net bir soru soracağım.
Yıllardır toplanan deprem vergisinin herhangi deprem önleyici faaliyette kullanıldığına dair bir kanıt var mı?
Ben söyleyeyim 100 milyar civarı vergi toplandı bu konuda, o paralar hangi hesaplarda ve ne yapıldı bilen var mı?
Yoksa neyi tartışıyoruz burada biz?
Net bir soru soracağım.
Yıllardır toplanan deprem vergisinin herhangi deprem önleyici faaliyette kullanıldığına dair bir kanıt var mı?
Ben söyleyeyim 100 milyar civarı vergi toplandı bu konuda, o paralar hangi hesaplarda ve ne yapıldı bilen var mı?
Yoksa neyi tartışıyoruz burada biz?