- 26 Aralık 2008
- 9.274
- 10.706
- 2.638
İngiliz uşağı?
Memleketinize gidin?
Bu nasıl bir gözü dönmüşlük Ya Rabbi?!
Memleketinize gidin?
Bu nasıl bir gözü dönmüşlük Ya Rabbi?!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ohhhoooo ben komple yanlış anlamışım ortadan dalınca, imamoğluna imiş tepkisi, ne yapıyosun burda istanbuluna bak defol falan çekiyo...tamamdır, gözümün önündeymiş.
kime hitap ediyor acaba? karşısında ki sesi bir an erdoğana benzettim ama? defol falan diyor? değildir herhalde.
Ne diyor? Açamıyorum şuan.malum video başka platform
İmamoğluna diyortamamdır, gözümün önündeymiş.
kime hitap ediyor acaba? karşısında ki sesi bir an erdoğana benzettim ama? defol falan diyor? değildir herhalde.
Sen git bunu deprem bölgesindeki insanlara bir söyle bakalım. İnsanların çoğu "Devlet nerede? Hükümet nerede? Aciz durumdayız" diyor. Sen de burada siyaset peşinde koşan insan değildir diyorsun, şerefsizdir diyorsun. Asıl şu anda siyaset yapacaksın. Hem de öyle bir siyaset yapacaksın ki bu ülkeyi bu hale getiren ne kadar politikacı, siyasetçi varsa bir daha insan içine çıkamasın.Bu ortamda siyaset peşinde koşan insan da değildir, şerefli de değildir.
Ne diyor? Açamıyorum şuan.
ohhhoooo ben komple yanlış anlamışım ortadan dalınca, imamoğluna imiş tepkisi, ne yapıyosun burda istanbuluna bak defol falan çekiyo...
Hükümetin beceriksizliği ayyuka çıkıyor diye.Twitter'a neden erişim engeli geldi?
.Twitter'a neden erişim engeli geldi?
4200 cu sayfalarda var Twitter linki , tekrar paylaşıldı başka platformdanlink rica etsek?
Allah yardımcıları olsun.Ablamgilin binanin duvarlar yikilmis ama kolonlar tam cokmemis ve kayincolarinin evleri de ayni ama ablamgilin karsi binasi kum gibi olmus.
Ablamin is arkadaslari enkazin altinda. Bunlar Kirikhan
Enistemin 2 teyzesi enkazda ( Belen)
Cocukluk arkadasimin 2 cocugu ve ablasi enkazda. ( Iskenderun)
Direkt 3 farklı örnek biliyorum, belli yaş üzeri öğlen olan depremde evdeymiş.İlk depremden sonra müstakil evi olanlar ya da evi çok sağlam olanlar dışında kimsenin evine girdiğini düşünmüyorum. Bir de bazı ihtiyaçlarını almak için dönenler olmuş onların bazılarının evleri yıkılmış.
6 deprem olunca bile korkudan giremiyorlar insanlar eve. Yani ümidim o yönde.
Antakya tarafi cok kotuymusAllah yardımcıları olsun.
Çok samimi arkadaşım da Hatay'lı. Teyzesi, kuzenleri falan çıkmışlar bir şekilde ama dayısı ve yengesinden haber yok daha en kaz altındalar. Uydukent'teymiş evleri sanırım. Arkadaşım şimdi çıkanları almaya gitti. Ortak nokta olarak bir şekilde Didim'de buluşacaklar.