6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
twitter durdurlması kötü oldu insanlar yakınları icin yardım cagrılarını kullanıyordu,yazık hiçmi hesaba katmadılar bunu

Vodafone mobil üzerinden sorun yok.

Turkcell ve Türk Telekom alt yapısına sahip hatlarda sıkıntı var.

Bilgisayardan giremiyorum ev interneti ile, tel'den giriyor.

Renktaş yanlışım yoksa şöyle biliyorum kronolojiyi

04.17 7,7'lik ana deprem

04.33 6.6 artçı deprem

13.24 7,6'lık ikinci deprem
Abi, sanki 4.19 olmali. Ayrica 4.19'daki kisa surdu ama 10 saniye kadar makinali tüfek gibi taradı. Mesela oglen 13.20'deki ikisinden de hafif geldi ama belki mesafe coktu. Bu gune kadar oglenkini artci diye biliyordum.

O tartışılır ya, yıkım daha çok ikinci sonrası olmuş, bence evlerin de çoğu doludur ikinci depremde.

İkincisi sonrası çıktı gibi geldi bana insanlar.
İlk depremden sonra müstakil evi olanlar ya da evi çok sağlam olanlar dışında kimsenin evine girdiğini düşünmüyorum. Bir de bazı ihtiyaçlarını almak için dönenler olmuş onların bazılarının evleri yıkılmış.

6 deprem olunca bile korkudan giremiyorlar insanlar eve. Yani ümidim o yönde.

Haluk Levent ayar verince bazı mobil sağlayıcılar artistlik yapıyor olabilirler.

Herkes imkanı çerçevesinde mutlaka bir şeyler yapıyordur

ama bence sosyal medyada 2 hesap ekstra dikkat çekiyor

Ahbap ve Babala tv'ye helal olsun müthiş iş çıkarıyorlar şu ana kadar

vallah icimde cok kotu bir his var birseyler olacak bugun öyle hissediyorum
kendinizi böyle bırakmayın birlik olma zamanıyken böyle daha kötüsünü düşünmeyelim , deprem bölgelerinden forumu okuyan arkadaşlar var , metanetli olmaya çalışalım, en azından yürek gücü verelim birbirimize kardeşim

Biraz önce Maraş/Elbistan'lı bir çalışanımızla konuştum. Yakınları ilk depremde evlerinden çıkabilmişler. Evlerinde bir sıkıntı olmadığı için bir süre sonra soğuktan üşüyüp eve girmişler. 2. depremde evleri yıkılınca vefat etmişler.

Ne diyeceğimi bilemedim adama.

Abi, sanki 4.19 olmali. Ayrica 4.19'daki kisa surdu ama 10 saniye kadar makinali tüfek gibi taradı. Mesela oglen 13.20'deki ikisinden de hafif geldi ama belki mesafe coktu. Bu gune kadar oglenkini artci diye biliyordum.

ilk deprem epey uzun sürdü deniliyordu

emin misin o kadar kısa olduğuna

nerdeyse 2.5 dakika gibi bir süreden bahsediyorlar çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt