Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.400
- 12.705
- 2.868
Türk Telekom'dan girilmiyor mu arkadaşlar
Ben evden bağlanabiliyorum şu anda sıkıntısız
Ben evden bağlanabiliyorum şu anda sıkıntısız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icerigi neydi videonunvicdansız aptal vekilin videosu düşünce twitteri kısıtladılar herhalde.
iki ayrı büyük deprem deniyorYa ben bir şeyi anlamadim. Simdi ilk deprem saat 4.30'da olsa sonraki deprem hemen aninda 4.33 gibi 2. deprem oldu. Sonra da oglen 13.20 gibi oldu ama ben 13.20'dekini artci saniyordum. Simdi yorumlara baktim herkes 13.20'dekine 2. deprem diyorlar. 4.33'deki artci miydi? Yoksa 4.30'dakinin devami mi?
Yusuf Kenan Çalık: "Twitter hayat kurtardı. Ben şahit oldum Twitter'ın hayat kurtardığına. Paylaştığım kişilerin bir kısmı canlı olarak kurtarıldı. 'Sosyal medyada yapılan paylaşımlar ne işe yarıyor. Evinizden oturup paylaşım yapıyorsunuz' diyenlere de cevap olsun."
[Futbol+]
Renktaş yanlışım yoksa şöyle biliyorum kronolojiyiYa ben bir şeyi anlamadim. Simdi ilk deprem saat 4.30'da olsa sonraki deprem hemen aninda 4.33 gibi 2. deprem oldu. Sonra da oglen 13.20 gibi oldu ama ben 13.20'dekini artci saniyordum. Simdi yorumlara baktim herkes 13.20'dekine 2. deprem diyorlar. 4.33'deki artci miydi? Yoksa 4.30'dakinin devami mi?
vallah icimde cok kotu bir his var birseyler olacak bugun öyle hissediyorum
www.instagram.com
Icerigi neydi videonun