6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk Telekom'dan girilmiyor mu arkadaşlar

Ben evden bağlanabiliyorum şu anda sıkıntısız

Bende bir sıkıntı yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sosyal medyaya girilmiyor yavaşlatmışlar Allah sizi bildiği gibi yapsın orada binlerce insanın adresleri haber veriliyordu

Allah rahmet eylesin

1675862636372.webp

Vodafone Türk Telekom ve Superonline'dan giremiyorum Twitter'a. VPN'le girebildim.

kader anlaşılması en zor şeydir insanın kendi özgür iradesiyle yaptığı seçimi Allah dilerse onaylar dilerse onaylamaz , şöyle bir örnek verirsek küçük çocuk sürekli sobayla oynamak istiyor ve babası bununla oynarsan yanarsın diyor ve çocuk özgür iradesiyle önlemini alıyor yada tam tersi ,ısrar ediyor baba bu durumda dilerse müdahil olmaz ve bırakır azıcık eli yansın anlar hesabı, şimdi sen özgür iraden ile müteahhitleri çevreni zengin etmek için gırla adaletsizlik yap , sonra elin yanınca kaderdi dersin , kader olduğu mutlak ama önlem nerede??

şu gün yapmayın be şu günde yapmayın, seçim gününde yapın, bilmem ne gününde yapın naparsanız yapın

bugün bari baltalamaıyn şu sosyal medyayı, yazık ya

Ya ben bir şeyi anlamadim. Simdi ilk deprem saat 4.30'da olsa sonraki deprem hemen aninda 4.33 gibi 2. deprem oldu. Sonra da oglen 13.20 gibi oldu ama ben 13.20'dekini artci saniyordum. Simdi yorumlara baktim herkes 13.20'dekine 2. deprem diyorlar. 4.33'deki artci miydi? Yoksa 4.30'dakinin devami mi?

Ya ben bir şeyi anlamadim. Simdi ilk deprem saat 4.30'da olsa sonraki deprem hemen aninda 4.33 gibi 2. deprem oldu. Sonra da oglen 13.20 gibi oldu ama ben 13.20'dekini artci saniyordum. Simdi yorumlara baktim herkes 13.20'dekine 2. deprem diyorlar. 4.33'deki artci miydi? Yoksa 4.30'dakinin devami mi?
iki ayrı büyük deprem deniyor

vallah icimde cok kotu bir his var birseyler olacak bugun öyle hissediyorum

Yusuf Kenan Çalık: "Twitter hayat kurtardı. Ben şahit oldum Twitter'ın hayat kurtardığına. Paylaştığım kişilerin bir kısmı canlı olarak kurtarıldı. 'Sosyal medyada yapılan paylaşımlar ne işe yarıyor. Evinizden oturup paylaşım yapıyorsunuz' diyenlere de cevap olsun."

[Futbol+]

Ama reis’e tepki olduğu için şimdi kapattılar.

Renktaş yanlışım yoksa şöyle biliyorum kronolojiyi

04.17 7,7'lik ana deprem

04.33 6.6 artçı deprem

13.24 7,6'lık ikinci deprem

Şimdi o başı kapalı vekil ile bu annemiz/ablamız aynı şeye mi inanıyor veya başörtüsünden aynı şeyi mi anlamışlar?

Allah biliyor ve görüyor hepsinin hesabı sorulacak...

Olm 200 bin kişi enkaz altında olabilir deniyor, böylesine etkisi büyük bir risk nasıl derecelendirilmez nasıl önlem alınmaz. Bu ülkenin yönetildiği falan yok tek başımıza kaldık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt