Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.428
- 12.713
- 2.868
Bende de tam tersi pc'den sıkıntısız giriyorumVodafone hattımdan sıkıntısız girebiliyorum ama pcde sıkıntı var
Telden yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende de tam tersi pc'den sıkıntısız giriyorumVodafone hattımdan sıkıntısız girebiliyorum ama pcde sıkıntı var
İnsanda psikoloji kalmadı çok normal.bilmiyorum cok kötü bir his var icimde sanki geri donulemez birseye yol alacagiz
Belli bir şey yok o zaman kimisi girebiliyor kimisi giremiyorBende de tam tersi pc'den sıkıntısız giriyorum
Telden yok
Abi, sanki 4.19 olmali. Ayrica 4.19'daki kisa surdu ama 10 saniye kadar makinali tüfek gibi taradı. Mesela oglen 13.20'deki ikisinden de hafif geldi ama belki mesafe coktu. Bu gune kadar oglenkini artci diye biliyordum.Renktaş yanlışım yoksa şöyle biliyorum kronolojiyi
04.17 7,7'lik ana deprem
04.33 6.6 artçı deprem
13.24 7,6'lık ikinci deprem
İlk depremden sonra müstakil evi olanlar ya da evi çok sağlam olanlar dışında kimsenin evine girdiğini düşünmüyorum. Bir de bazı ihtiyaçlarını almak için dönenler olmuş onların bazılarının evleri yıkılmış.O tartışılır ya, yıkım daha çok ikinci sonrası olmuş, bence evlerin de çoğu doludur ikinci depremde.
İkincisi sonrası çıktı gibi geldi bana insanlar.
kendinizi böyle bırakmayın birlik olma zamanıyken böyle daha kötüsünü düşünmeyelim , deprem bölgelerinden forumu okuyan arkadaşlar var , metanetli olmaya çalışalım, en azından yürek gücü verelim birbirimize kardeşimvallah icimde cok kotu bir his var birseyler olacak bugun öyle hissediyorum
Yakın arkadaşımın tanıdıklarına ulaşamıyoruz nereden yardım isteyebilirim
Sami yene gönderdim başka nereler var?
deprem.io
Hangi kadın renkdaş?net o kadinin videosu yuzunden yapildi
Evet, 4.17 oldu, sonra nefes almaya calisirken 4.19 gibi yine oldu ve ciktik. Gerci 4.33 diyorlar ama panikle yanlis hatirliyor olabilirim.O tartışılır ya, yıkım daha çok ikinci sonrası olmuş, bence evlerin de çoğu doludur ikinci depremde.
İkincisi sonrası çıktı gibi geldi bana insanlar.
Abi, sanki 4.19 olmali. Ayrica 4.19'daki kisa surdu ama 10 saniye kadar makinali tüfek gibi taradı. Mesela oglen 13.20'deki ikisinden de hafif geldi ama belki mesafe coktu. Bu gune kadar oglenkini artci diye biliyordum.