Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.189
- 25.578
- 2.598
Bedava internet kullanımı verildi mi bölge halkina ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu halk uyandı diyorsun sonra seçim sonuçları yüzüne tokat gibi iniyor o yüzden saldım ben. Bu dünyada bunlara bu halk hesap sormazsa bile inşallah bir öteki dünya vardır da yaptıklarının acısı en azından orada çıkar.
En son 1 gb vermişti pintilerBedava internet kullanımı verildi mi bölge halkina ?
Malatya'da yolu kapalı olan köyler var, insanlar ölümü bekliyor
Nerde dedi?Selçuk %80i yıkıldı diyo hatayın
Keşke telefonlardaki gibi ülkeyi de fabrika ayarlarına çevirme tuşu olsaolm bu nedir yaaa
![]()
babam öldü yakışıklı 1.80 olanlar yardıma gelsin
hangisi daha salak bilemedim aptal aptal konusan ergenler mi, onlarin aptalliklarini bulup basliga tasiyip tepkiden beslenen denyolar mi, bu sanki cok acayip onemli bir olaymis kendileri de cok si…eksisozluk.com
HabertürkNerde dedi?
Habertürk'te şu anda. Kasımpaşa TD'si ya. O yüzden Ciner'in kanalına çıkmış. Habertürk izlemeyeceğim dedim dün ve bugün yapılan şerefsizliklerden sonra ama Celal Şengör olduğu için izliyorum.Nerde dedi?
Afad a aktarıyor sanırım, bi yerde görmüştüm diye hatırlıyorum ya da haluk levent bi videoda demiştiMillet yardımı devlete yapmayın haluk levent'e yapın diyor da onlarda toplanan yardımı devlet kurumlarına veriyor zaten!
Bir farkı vardır ama. Yoksa Cengiz Holding bilmem kaç milyon AFAD'a, bilmem kaç milyon Ahbap'a bağışlamazdı. Madem hepsi oraya gidiyor Cengiz gibi iktidarla iç içe olmuş bir isim direkt hepsini AFAD'a gönderirdi. Çok saçma yani.Afad a aktarıyor sanırım, bi yerde görmüştüm diye hatırlıyorum ya da haluk levent bi videoda demişti
olur mu buzdolabi tv araba gibi luks gerecler hayatimiza girdi , akp'den once yoktu bunlar..99 depreminin üzerinden 20 küsur sene geçti ve o güne her anlamda imkanlar gelişti teknoloji gelişti ama o günlere göre arama kurtarma anlamında neredeyse aynı kalmisiz
olur mu buzdolabi tv araba gibi luks gerecler hayatimiza girdi , akp'den once yoktu bunlar..
Cengiz 500 m tl civarı da afada direkt yardım yaptı, haluk levente ayrı yapmışBir farkı vardır ama. Yoksa Cengiz Holding bilmem kaç milyon AFAD'a, bilmem kaç milyon Ahbap'a bağışlamazdı. Madem hepsi oraya gidiyor Cengiz gibi iktidarla iç içe olmuş bir isim direkt hepsini AFAD'a gönderirdi. Çok saçma yani.