6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bedava internet kullanımı verildi mi bölge halkina ?

Bu halk uyandı diyorsun sonra seçim sonuçları yüzüne tokat gibi iniyor o yüzden saldım ben. Bu dünyada bunlara bu halk hesap sormazsa bile inşallah bir öteki dünya vardır da yaptıklarının acısı en azından orada çıkar.

2014'te 301 Şehit sonrası Soma'da bir siyasiyi neredeyse linç edeceklerdi hatırlarsınız. "Nereye kaçıyorsun İsrail dölü" yazın malum siteye çıkar videosu.

Sonra da seçim sonuçlarına bakın o bölgenin.

Hiçbir yer enkaz altından çıkan kişi sayısını vermiyor benim gördüğüm kadarıyla. Bir yerde haberini gören var mı?

Fotograf atmak istemiyorum ama Iskenderun'da bazi binalar kum gibi yigilmis, bazilari yan gibi yatmis veya ona benzer. Hayatta gormem dedigim seyleri gorduk. Filmlerdeki sahneler gercek hayatta yasandi. Covid, orman yanginlari, depremler, seller

Afad a aktarıyor sanırım, bi yerde görmüştüm diye hatırlıyorum ya da haluk levent bi videoda demişti
Bir farkı vardır ama. Yoksa Cengiz Holding bilmem kaç milyon AFAD'a, bilmem kaç milyon Ahbap'a bağışlamazdı. Madem hepsi oraya gidiyor Cengiz gibi iktidarla iç içe olmuş bir isim direkt hepsini AFAD'a gönderirdi. Çok saçma yani.

99 depreminin üzerinden 20 küsur sene geçti ve o güne her anlamda imkanlar gelişti teknoloji gelişti ama o günlere göre arama kurtarma anlamında neredeyse aynı kalmisiz
olur mu buzdolabi tv araba gibi luks gerecler hayatimiza girdi , akp'den once yoktu bunlar..

Bir farkı vardır ama. Yoksa Cengiz Holding bilmem kaç milyon AFAD'a, bilmem kaç milyon Ahbap'a bağışlamazdı. Madem hepsi oraya gidiyor Cengiz gibi iktidarla iç içe olmuş bir isim direkt hepsini AFAD'a gönderirdi. Çok saçma yani.
Cengiz 500 m tl civarı da afada direkt yardım yaptı, haluk levente ayrı yapmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt