Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.416
- 72.960
- 5.188
Bardakçı R yaptı kan konusunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir kız çocuğu enkaz altinda baba çok üşüyorum dedi. Ulan içim titredi be. Buna şahit olmak farklı bir duygu6 yaşında ki göçük altında olan kız önce kardeşime bakın diyor. Bu yaşta bunu düşünebilecek duruma geldiysen ne büyük yüreğe sahipsin.
Sanmam. Murat bardakçı kendi fişini çekti altaylıyı bağlamaz
Valla küçük çocuklar çıkartıyorlar, benim de içim titriyor. Her çıkanı kendi evladım gibi görüyorum. Bu günler de psikolojim iyi değil maalesef, ağlamamak için kendimi tutmaktan baş ağrısı çekiyorum .Bir kız çocuğu enkaz altinda baba çok üşüyorum dedi. Ulan içim titredi be. Buna şahit olmak farklı bir duygu
Dindar bir insan olsaydım aynı böyle düşünürdüm.
Bugün tam formunda hepsigokhan zan konusmasi
celal hocanin valiye sallamasi
rtukun kudurup teoki vermesi
fatihin twitter konusmasi
muratin kizilay cikisi
suan cakma goebbels kudurmakdan yerinde zipliyordur
gokhan zan konusmasi
celal hocanin valiye sallamasi
rtukun kudurup teoki vermesi
fatihin twitter konusmasi
muratin kizilay cikisi
suan cakma goebbels kudurmakdan yerinde zipliyordur
Harbi var ya girilmemesi gereken her yere girdiler. Şimdi de oğuzhan aradı o da şimdi yardım yetersiz der+ derslerde evrime daldilar
yeterrrr turk tvlerinde gs maci haric tek zevkim teketekdi benim ya
Kadere inanırım ama şöyle bir şey var. Sen öleceğini bile bile çık 50 katlı binanın tepesine kendini aşağı at sonra buna kader de. Bunu kavraması gerek herkesin
Kader kavramı zaten öyle 2 cümleyle aciklanacak birşey değil. Güzel ornek vermişsin.Kadere inanırım ama şöyle bir şey var. Sen öleceğini bile bile çık 50 katlı binanın tepesine kendini aşağı at sonra buna kader de. Bunu kavraması gerek herkesin