6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yollari açmışlar. Yardım yavaş yavaş geliyor. Yarın inşallah güzel haberler alırız.

Bir diğer problemimiz ise vinç operatörlerinin az olması. Vinç var ama onu kullanabilecek insan yok.

Allah yardımcımız olsun.
Bugün bölgeden çıktık. Otobanı açmışlar, sol şeritte kesintisiz tırlar ve otobüsler vardı. Müthiş bı yardım geliyor çok şükür. Vinçler vs geliyor. Erdemli ilçesinde bir otel ücretsiz konaklama sağladı sagolsunlar. Otele girdiğimde 4 saat uyuyamadım hep sallanıyor gibi geldi. Şimdi yeni uyandim. Antep otobanini kullanacaklar için,

Tüneller açık, hasar yok, fakat Nurdagina 35 km kala yollarda çukurlar var, tekerleri patlatacak kadar sıkıntılı olanlar var. Düzeltiliyor ama çöküntü olabiliyor, sürprizlerle karşılaşmamak için yavaş gidin. Bir yerde yolda öyle bir çöküntü var ki kimse farketmiyor, 20-30la girmezseniz ki o sırada genelde 90-100le rahat gittiğini düşünüyorsun, ön tampon ve altı sürtüyor. 35 km ile 27 km arası nurdagina. Viyadüklerde sıkıntı yok, bazı tarafları göçmüş ama diğer yönden geçiş veriyorlar. Geçerken çok korkutucu gözüküyor ama trafik akışı var. Yollarda tırlar geldiği için petrol veriliyor. Antep'te petrol satışı gramla veriliyor gibiydi. Nizipte 12 petrol gezdikten sonra bulmuştum. 3 gündür uyumadigim için dikkatlice gittim ama insanlarda şokta, bu yüzden trafikte dikkatli gidin.

Gönüllü iş makinesi operatörleri listesi buldum. Ne kadarı deprem bölgesinde şu an bilmiyorum. İhtiyacı olanlara ulaştırabilirsiniz, görüşsünler bu arkadaşlarla.

İnsanın içi yanıyor be. Cenazesini insanla arabasına atıp götürüyor. Yarabbim bu nasıl acı ya...Baba kızına nefes oluyor. Çok ağır. Yıllarca geçmeyecek, hepimiz de iz bırakacak büyük bir felaket olarak kalacak bugünler ama o insanlar bunu hep hissedecek. Allah sabır versin.
Şu millete böyle zulmü reva görenin Allah belasını versin.

Bu dangalaklar yüzünden twitter kısıtlandı. Götünden jammer geziyor diye bişey uyduruyor sonra o jet hızında yayılıyor

Koduğumun beyinsizi bir de sözlerim yanlış anlaşılmış demiş. He gerizekalı götünden bir şey uydururken bile haklısın biz yanlış anlamışız.

İlk 24 saat boşa gittiği düşünülürse gerçekten de yazık.

Gle ona 36 diyelim Umut. Vinc yok birsey yok, insan yardimi gelse ne olur. Gayet net, ertesi oglen gibi basladi gercek mudahale. Suan oturmus durumda, hala eksikler var ama oturmus durumda, yani 1.5 gun geriden geliyor operasyonlar :(

kötü niyetlisin mi diyeyim gerizekalı mı diyeyim bilemedim hepsi var sizde ya siz bu milletin katilisiniz.
öcalan, fetö flan bazı şahıslar'ın bunlardan bi farkı yok ya ulan bunu bile dedirttiniz ya ne diyeyim size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt