Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.416
- 72.960
- 5.188
Çıkarıldıx.com
twitter.com
Bu cocuga noldu ki ya...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkarıldıx.com
twitter.com
Bu cocuga noldu ki ya...
Bugün bölgeden çıktık. Otobanı açmışlar, sol şeritte kesintisiz tırlar ve otobüsler vardı. Müthiş bı yardım geliyor çok şükür. Vinçler vs geliyor. Erdemli ilçesinde bir otel ücretsiz konaklama sağladı sagolsunlar. Otele girdiğimde 4 saat uyuyamadım hep sallanıyor gibi geldi. Şimdi yeni uyandim. Antep otobanini kullanacaklar için,Yollari açmışlar. Yardım yavaş yavaş geliyor. Yarın inşallah güzel haberler alırız.
Bir diğer problemimiz ise vinç operatörlerinin az olması. Vinç var ama onu kullanabilecek insan yok.
Allah yardımcımız olsun.
Çıkarıldı sağlıklı bir şekildex.com
twitter.com
Bu cocuga noldu ki ya...
Şu millete böyle zulmü reva görenin Allah belasını versin.İnsanın içi yanıyor be. Cenazesini insanla arabasına atıp götürüyor. Yarabbim bu nasıl acı ya...Baba kızına nefes oluyor. Çok ağır. Yıllarca geçmeyecek, hepimiz de iz bırakacak büyük bir felaket olarak kalacak bugünler ama o insanlar bunu hep hissedecek. Allah sabır versin.
Şu millete böyle zulmü reva görenin Allah belasını versin.
Değişik bi adam
Bu dangalaklar yüzünden twitter kısıtlandı. Götünden jammer geziyor diye bişey uyduruyor sonra o jet hızında yayılıyor
İlk 24 saat boşa gittiği düşünülürse gerçekten de yazık.