Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Bugün bölgeden çıktık. Otobanı açmışlar, sol şeritte kesintisiz tırlar ve otobüsler vardı. Müthiş bı yardım geliyor çok şükür. Vinçler vs geliyor. Erdemli ilçesinde bir otel ücretsiz konaklama sağladı sagolsunlar. Otele girdiğimde 4 saat uyuyamadım hep sallanıyor gibi geldi. Şimdi yeni uyandim. Antep otobanini kullanacaklar için,
Tüneller açık, hasar yok, fakat Nurdagina 35 km kala yollarda çukurlar var, tekerleri patlatacak kadar sıkıntılı olanlar var. Düzeltiliyor ama çöküntü olabiliyor, sürprizlerle karşılaşmamak için yavaş gidin. Bir yerde yolda öyle bir çöküntü var ki kimse farketmiyor, 20-30la girmezseniz ki o sırada genelde 90-100le rahat gittiğini düşünüyorsun, ön tampon ve altı sürtüyor. 35 km ile 27 km arası nurdagina. Viyadüklerde sıkıntı yok, bazı tarafları göçmüş ama diğer yönden geçiş veriyorlar. Geçerken çok korkutucu gözüküyor ama trafik akışı var. Yollarda tırlar geldiği için petrol veriliyor. Antep'te petrol satışı gramla veriliyor gibiydi. Nizipte 12 petrol gezdikten sonra bulmuştum. 3 gündür uyumadigim için dikkatlice gittim ama insanlarda şokta, bu yüzden trafikte dikkatli gidin.
Gecmis olsun Murat, yolunuz acik olsun.