6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün bölgeden çıktık. Otobanı açmışlar, sol şeritte kesintisiz tırlar ve otobüsler vardı. Müthiş bı yardım geliyor çok şükür. Vinçler vs geliyor. Erdemli ilçesinde bir otel ücretsiz konaklama sağladı sagolsunlar. Otele girdiğimde 4 saat uyuyamadım hep sallanıyor gibi geldi. Şimdi yeni uyandim. Antep otobanini kullanacaklar için,

Tüneller açık, hasar yok, fakat Nurdagina 35 km kala yollarda çukurlar var, tekerleri patlatacak kadar sıkıntılı olanlar var. Düzeltiliyor ama çöküntü olabiliyor, sürprizlerle karşılaşmamak için yavaş gidin. Bir yerde yolda öyle bir çöküntü var ki kimse farketmiyor, 20-30la girmezseniz ki o sırada genelde 90-100le rahat gittiğini düşünüyorsun, ön tampon ve altı sürtüyor. 35 km ile 27 km arası nurdagina. Viyadüklerde sıkıntı yok, bazı tarafları göçmüş ama diğer yönden geçiş veriyorlar. Geçerken çok korkutucu gözüküyor ama trafik akışı var. Yollarda tırlar geldiği için petrol veriliyor. Antep'te petrol satışı gramla veriliyor gibiydi. Nizipte 12 petrol gezdikten sonra bulmuştum. 3 gündür uyumadigim için dikkatlice gittim ama insanlarda şokta, bu yüzden trafikte dikkatli gidin.

Gecmis olsun Murat, yolunuz acik olsun.

25.000 den fazlası yurt dışı barışçıl üslerde görevli
200.000 civarı yurt dışı güvenlik operasyonlarında
75.000 civarı yurt içi güvenlik ve EREN operasyonlarında
100.000 e yakın kışlalarda ve sınır boylarında.

kritik noktalardakileri ve dahi tank/zpt/elektronik operatörler ve hatta bayraktar TB uzmanları vs sorumlu tüm personeli deprem bölgesine verelim de sınırları da tsk envanterini de bunlar beklesinler.

Ama gene de bunlar derler ki bu işler tehlikeli ve hayatî riski olan işler; bedeli neyse biz verelim bu işi başkası yapsın.

kötü niyetlisin mi diyeyim gerizekalı mı diyeyim bilemedim hepsi var sizde ya siz bu milletin katilisiniz.
öcalan, fetö flan bazı şahıslar'ın bunlardan bi farkı yok ya ulan bunu bile dedirttiniz ya ne diyeyim size

Bunlar giderken halkı birbirine nasıl kırdıracaklarını bile planlamıştır yav. Hiç kimse "kendi" ülkesini bitirmek için bu kadar uğraşmaz

2F75D095-48F8-49AC-ADB4-9F09934F571E.webp

Paramparcayim

Bunlar giderken halkı birbirine nasıl kırdıracaklarını bile planlamıştır yav. Hiç kimse "kendi" ülkesini bitirmek için bu kadar uğraşmaz
Fetö olayinda yanilmadim cocuk yaştaydım o zaman çevremdeki anguslara anlatamıyordum dalga geçiyorlardı sonrası malum kandırıldık. Bunun içinde bile isteye yapıyorlar ülkeyi iç savaşa sürükleyip Amerika'ya kaçacak demiştim. İnşallah bu kez yanılırım ki sadece bende öyle düşünmüyorum milyonlarca insan aynı fikirde

Allahım ölenlerin mekanını cennet eylesin geride kalan ailelerine sabırlar versin inşallah. Kurtarma ekiplerinden, tüm yardım elini uzatan herkesden Rabbim binlerce kez razı olsun. Çok acı, çok zor. İnşallah ölü sayısı daha fazla artmaz ve inşallah böyle bir felaketi tekrar yaşamak zorunda kalmayız.

Adıyaman'da olan olayın devamı gelecek insanlar gerçekten artık bezdi. Yaşanabilecek ne kadar kötü olay varsa yaşadı bu millet artık gözü kara kimseden korkmuyor.
Vallahi Erdoğan'a "Allah seni başımızdan eksik etmesin" diyorlardı 7-8 saat önce. O yüzden sen yine de bizim milleti çok gözünde büyütme derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt