- 3 Aralık 2021
- 90
- 48
- 93
Devletin her makamı ve görevlisi (Yetki ve görevi kapsamında) devleti temsil etmekle sorumlu ve yükümlüdür.Renkdaş, eskiden öyleydi. Artık değil. Bakanlar sadece makamdan ibaret.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devletin her makamı ve görevlisi (Yetki ve görevi kapsamında) devleti temsil etmekle sorumlu ve yükümlüdür.Renkdaş, eskiden öyleydi. Artık değil. Bakanlar sadece makamdan ibaret.
Devletin her makamı ve görevlisi (Yetki ve görevi kapsamında) devleti temsil etmekle sorumlu ve yükümlüdür.
..Haber kirliliğinden midir nedir, Twitter için de devleti suçladılar Habertürkde, cinayettir katliamdır falan filan bi sürü cart curt ettiler.
Bak sorunun global olduğu ortaya çıktı. Şimdi o devlete sövüp sayan güya okumuş adamlara ne demeli siz söyleyin dostlar.
Dostum devlet makamı ha deyince kalkıp gidebileceğin biyer değil. Herşey plan programlı olur.
Devlet adına CB yoktur bakanlar ordadır .
Deprem gibi bir felaket üstelik neredeyse güneydoğunun tamamının etkileyen 10 ili adeta dümdüz eden bir felaketten sonra ne planı ne programı. Adam 24 yıl önce eleştirdiği her şeyi aynı şekilde kendi yaptı ne anlatıyorsunDostum devlet makamı ha deyince kalkıp gidebileceğin biyer değil. Herşey plan programlı olur.
Devlet adına CB yoktur bakanlar ordadır .
Hatay'da 4.0 olmuş diğer artçılarla aynı hemen hemen. Dün bikaç tane 5 üstü görmüştümGuclu artci oldu
Bir haber gördüm. Antep'te bir köyde deprem sonrası ev yerle bir olunca soba devrilmiş ve ev yanmış. Deprem anında yanarak ölmüş birkaç kişi. Ben eminim ki rahmetli olan bu insanlar depremzede olarak gösterilmeyecek AKP tarafından. Soba yüzünden yanma olarak geçecek kesin raporlara ölüm sebebi depremden zerre bahsedilmeyerek.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haber kirliliğinden midir nedir, Twitter için de devleti suçladılar Habertürkde, cinayettir katliamdır falan filan bi sürü cart curt ettiler.
Bak sorunun global olduğu ortaya çıktı. Şimdi o devlete sövüp sayan güya okumuş adamlara ne demeli siz söyleyin dostlar.