- 26 Aralık 2008
- 9.274
- 10.706
- 2.638
Şuan ulaşılan, arama-kurtarma yapılması gereken enkaz oranı kaç acaba %50 var mıdır?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ewt thy için ort her 3 uçuştan 1i afet bölgesine gidiyor özellikle kargo uçakları nerdeyse sadece o bölgeye, pgt için de durum benzerdir herhalde.2 Sabiha 1 İstanbul 3 defadır uçuşum iptal oluyor. İstanbul'dan çıkamıyorum. Ne zaman düzelecek bu durum. Afet bölgelerine düzenlenen ek seferlerle mi alakalı acaba
Yüzde 50 çok iyimser bir tahmin olur zannımcaŞuan ulaşılan, arama-kurtarma yapılması gereken enkaz oranı kaç acaba %50 var mıdır?
Şuan ulaşılan, arama-kurtarma yapılması gereken enkaz oranı kaç acaba %50 var mıdır?
Kim demiş bunuDemek halk kendi aldığı evin sorumlusuymuş. Yapı denetim, onca kurum onca yönetmelik boş iş demekki. Hatta oturmadan girip tüm binanın kirişleri çelik kaplı mı değil mi bakmamız da gerekiyor herhalde.
Ne halkmış be, dünyada sorumluluğu bu kadar fazla olan halk var mıdır acaba, alacağı evi de kendi kontrol etmeliymiş inanılmaz.
Maddi durumuna göre ev bulamazsa da dışarda kalmalı demekki zira barınma, bir hak değil.
Erken bildirseler keşke. Havalimanına gelip iki kontrolden geçiyorum. Kapıya giderken iptal oldu bilgisi geliyor. Konumum iki havalimanına da ters baya zorlandım her seferindeEwt thy için ort her 3 uçuştan 1i afet bölgesine gidiyor özellikle kargo uçakları nerdeyse sadece o bölgeye, pgt için de durum benzerdir herhalde.
Zaniolo Oley !!!Dostum devlet makamı ha deyince kalkıp gidebileceğin biyer değil. Herşey plan programlı olur.
Devlet adına CB yoktur bakanlar ordadır .
Salla ya adamın hiç bir şeyden haberi yok dün gece konuya girip bir ton yalan/yanlış yazıp çıkmış.Kim demiş bunu
Belki senin uçuşta teknik problem vardır o uçuşlar saatler öncesinden iptal edilir normalde.Erken bildirseler keşke. Havalimanına gelip iki kontrolden geçiyorum. Kapıya giderken iptal oldu bilgisi geliyor. Konumum iki havalimanına da ters baya zorlandım her seferinde
dün hatay belediye başkanı şu ana kadar toplam enkazın anca %2 inde arama kurtarma çalışması yapılıyor diyordu. hasar çok büyük gerçekten.Şuan ulaşılan, arama-kurtarma yapılması gereken enkaz oranı kaç acaba %50 var mıdır?
İşte bu yüzden hayvanlar insanlardan daha üstün, onlar anlamsız cümle kurmuyorlar ve zeka seviyelerine göre bu kdr mal değiller.Salla ya adamın hiç bir şeyden haberi yok dün gece konuya girip bir ton yalan/yanlış yazıp çıkmış.
Twitter’ı da Musk kapatmış biz bizimkiler kapattı sanıyormuşuz, dün BTK’nın bant genişliğini nasıl daralttığını attım konuya ilk anda, habertürkü açmışta Musk kapatmış sonra açmış diye bize laf çakıyor. Tam komedi.
Salla ya adamın hiç bir şeyden haberi yok dün gece konuya girip bir ton yalan/yanlış yazıp çıkmış.
Twitter’ı da Musk kapatmış biz bizimkiler kapattı sanıyormuşuz, dün BTK’nın bant genişliğini nasıl daralttığını attım konuya ilk anda, habertürkü açmışta Musk kapatmış sonra açmış diye bize laf çakıyor. Tam komedi.
klasik akp li değilim ama ..... tayfası sözleri!Benim için sağ/sol; alt/üst; kuzey/güney abidik/gübidik vs/vs hiç bi önemi yok. Çünkü ben hiç bir konuda yobaz yada fanatik olmadım; olmamda.
Benim için uğruna savunup savaşacak tek kriter vardır, adil bir bakış açısıyla: haklı ve haksız ...
Çok iç açıcı bir durum yok ama en elzem durumda olan Hatay, Maraş, Adıyaman gibi görünüyor benim takip edebildiğim kadarıyla.Diğer iller ne durumda? Haber izleyemiyorum. Helak oldum. Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremde Hatay haritadan silindiyse Kahramanmaraş ne haldedir.
Diğer iller ne durumda? Haber izleyemiyorum. Helak oldum. Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremde Hatay haritadan silindiyse Kahramanmaraş ne haldedir.
Demek halk kendi aldığı evin sorumlusuymuş. Yapı denetim, onca kurum onca yönetmelik boş iş demekki. Hatta oturmadan girip tüm binanın kirişleri çelik kaplı mı değil mi bakmamız da gerekiyor herhalde.
Ne halkmış be, dünyada sorumluluğu bu kadar fazla olan halk var mıdır acaba, alacağı evi de kendi kontrol etmeliymiş inanılmaz.
Maddi durumuna göre ev bulamazsa da dışarda kalmalı demekki zira barınma, bir hak değil.
Diğer iller ne durumda? Haber izleyemiyorum. Helak oldum. Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremde Hatay haritadan silindiyse Kahramanmaraş ne haldedir.