- 16 Haziran 2010
- 202.813
- 154.536
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin dediğin artçı eğer yanılmıyorsam şu,5 olanlar Elbistan - Malatya civariysa fazla hissedilmiyor ama gece son attigim mesajda hissedildi ve biraz daha uzundu. Senin 4 dedigin artci degil mi?
Evet, uzak olunca 5.5 filan fazla hissedilmiyor ama o 4 olani hissettim. Simdi yine oldu ve 15 saniye kadar surdu. Ona da bakabilir misin? Galiba bugun eve donecegim.Senin dediğin artçı eğer yanılmıyorsam şu,
2023.02.09 06:24:52 36.5605 36.3888 7.3 -.- 4.0 -.- CEYLANLI-KIRIKHAN (HATAY) İlksel
Benim dediklerim
5.5 -.- KUCUKLU-DOGANSEHIR (MALATYA)
5.0 4.9 BARIS-NURHAK (KAHRAMANMARAS)
5.1 -.- HACIOMER-GOKSUN (KAHRAMANMARAS)
Bu herife küfredince adalet hızlı tecelli eder. Ne diyim Allah belanı versin
Bu adıyaman otelde ki kıbrıslı çocuklardan hiç ses var mıydı yahu? onlar da mı öldü?
Allah rahmet eylesin renktaşMaalesef eşi ve 3 çocuğuyla beraber cesetleri cıkarıldı.
10:18:16 37.0165 36.6868 10.3 -.- 5.0 4.8 GULLUHUYUK-ISLAHIYE (GAZIANTEP) İlkseEvet, uzak olunca 5.5 filan fazla hissedilmiyor ama o 4 olani hissettim. Simdi yine oldu ve 15 saniye kadar surdu. Ona da bakabilir misin? Galiba bugun eve donecegim.
Abi ben bu süreçte şunu öğrendim güçsüz bir ülkeymişiz biz resmen vergilerle zamlarla ayakta duruyormuşuz kasalar bomboş resmen koskoca devlet 81 şehirli bir ülke 10 tane şehrine yardım edemedi devlet Buda çıkarıyor ki cidden bitik bir ülkeyiz malesef ekonomi olarakMuhtemelen 100 binin üzerinde kayıp milyonlarca da psikolojik yıkım olacak tablo.
Yıkılan evlerin tekrar yapılması ve alt yapı maliyetleri de cabası.
Sanırım bunun da sorumlusu halk ya da doğal afet deyip sorumlu aramamak gerekir.
Bunca yasa ve yönetmelik de göstermelik işte.
Omurgasız bir herif.
dudaklarına krem sürsün. yara olur.