6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ohal = vur emri demek gibi birseymis, iyi oldu ozm. picleri direk vurmak lazim

Yüzbinlerce kişinin hayatı birkaç kişinin insiyatifine bırakılamaz. Ben yeterim kimseye ihtiyaç yok derken her dakika yüzlerce insan ölüyor. Afad karışmayın diyor ahbap karışmayın diyor ama kabul etsinler yetmiyorlar yetemezler.

Yüzbinlerce kişinin hayatı birkaç kişinin insiyatifine bırakılamaz. Ben yeterim kimseye ihtiyaç yok derken her dakika yüzlerce insan ölüyor. Afad karışmayın diyor ahbap karışmayın diyor ama kabul etsinler yetmiyorlar yetemezler.

''Ben yeterim, kimsenin yardımına ihtiyacım yok'' diyen enkaz altında bir umut bekleyenlerin katili olur. Uzman köpeklerin patilerine bile muhtacız görüldüğü üzere.

Doğudaki şehirlerde yerleşim yerleri dışında o kadar çok boş arazi var ki adam akıllı bir planlamayla vasfinin dediği müstakil yapılaşma çok rahat yapılır

Bir binayı çifter daireden 10 katlı yapıp onlarca kişiyi kısıtlı bölgede tıkış tıkış yaşatıyolar yapılaşmayı şehrin tümüne bu modelle yayıp hem güvenilir hem yaşanılır yapabilirler şimdikiler elini sürmemeli yoksa toki moki yine aynı haltı yiyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt