6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu fotoğrafı sabahtan beri ne zaman görsem kahroluyorum yeminle. Zor tutuyorum kendimi ağlamamak için.
Ağlayın abi

Ben ilk günden beri ağlıyorum

Hele o yavrucakları görünce hıçkıra hıçkıra ağlıyorum

O annenin babanın yerine koyuyorum kendimi

Şu anda bunu yazarken bile gözlerim doluyor

İnsanız biz yaa ağlayacağım tabiki

Küfürde edeceğim, isyanda edeceğim

İnsanım çünkü

Canımız yanıyor canımız

694ef463c5dbde9712ea039135fa4331.jpg

Ah yavrum ah süt kokulu yavrum.
Allah sana bundan sonraki ömründe hep gün yüzü göstersin. Vatanına, milletine hayırlı ve vicdanlı bir evlat ol inşallah. Yolun bahtın en çiçeklilerinden güzelliklerle dolu olsun. Küçük canların bu gücü karşısında gerçekten insan umut ediyor. Bu kadar saat direnip dayanmaları... Rabbim ne büyüksün.

EMASYA protokolü niye iptal edildi onu bi açıklayabilir misin, organizasyon 6-8 saat uçak 12-18 saat sürer diyorsun ya, deprem bölgesine yakın 2.ordunun büyüklüğü ne kadar bölgeye mesafesi ne kadar bir araştır istersen. Ekipman desteği yoksa kuru kalabalık demişsin sadece arama kurtarma olarak düşünmemek lazım ki ona da faydalı oldular da kurtulanların yiyecek çadır vs.sorunları nolacak, askeriyenin elindeki sahra mutfaklarından, çadırlardan haberin var mı? Enkazdan kurtarılanlar kaç saat kaç gün soğukta aç kaldılar! Bunları en organize şekilde halledecek ekipman da insan gücü de ordumuzda var.Ancak saatlerce buna izin verilmedi.
@Hakkı Yalın bu sorularıma cevabın yok mu renktaşım?

Ahh ulan ahhh

Naci hoca da söylemişti o bölgeyi

Bak adam bas bas bağırmış geliyor diye

Altında yorumlarda ölüdeniz fay hattından bile bahsetmişler

Yahu Allah aşkına kulak verin şu adamlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt