- 3 Aralık 2021
- 90
- 48
- 93
Ben parti tutmam dostum. Amacıma hizmet edene, ettiği hizmet kadar destek veririm.arkadaş akp tarafından gscimbom.com a atanmış herhalde!
Bugün budur yarın başkası. Devamlılığı korumak esastır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben parti tutmam dostum. Amacıma hizmet edene, ettiği hizmet kadar destek veririm.arkadaş akp tarafından gscimbom.com a atanmış herhalde!
Ağlayın abiBu fotoğrafı sabahtan beri ne zaman görsem kahroluyorum yeminle. Zor tutuyorum kendimi ağlamamak için.
@Hakkı Yalın bu sorularıma cevabın yok mu renktaşım?EMASYA protokolü niye iptal edildi onu bi açıklayabilir misin, organizasyon 6-8 saat uçak 12-18 saat sürer diyorsun ya, deprem bölgesine yakın 2.ordunun büyüklüğü ne kadar bölgeye mesafesi ne kadar bir araştır istersen. Ekipman desteği yoksa kuru kalabalık demişsin sadece arama kurtarma olarak düşünmemek lazım ki ona da faydalı oldular da kurtulanların yiyecek çadır vs.sorunları nolacak, askeriyenin elindeki sahra mutfaklarından, çadırlardan haberin var mı? Enkazdan kurtarılanlar kaç saat kaç gün soğukta aç kaldılar! Bunları en organize şekilde halledecek ekipman da insan gücü de ordumuzda var.Ancak saatlerce buna izin verilmedi.
bunu diyene fırıldak deniyor aslanım bilmem bilir misin?Ben parti tutmam dostum. Amacıma hizmet edene, ettiği hizmet kadar destek veririm.
@Hakkı Yalın cevabını bende merak ediyorum.İstihkam taburları nedir, ne işe yarar, nerelerde var?
Rica etsem buna bi cevap alabilir miyim?
Konulduğum kabın şeklini alırım diyorsun yani?Ben parti tutmam dostum. Amacıma hizmet edene, ettiği hizmet kadar destek veririm.
arkadaş tam şu şekildeKonulduğum kabın şeklini alırım diyorsun yani?
Askerlik yapmamıştır ki bu velet. Nerden bilsin istihkam taburlarını falan r'taş.İstihkam taburları nedir, ne işe yarar, nerelerde var?
Rica etsem buna bi cevap alabilir miyim?
Ben parti tutmam dostum. Amacıma hizmet edene, ettiği hizmet kadar destek veririm.
Sabun gibidir bu. Ele avuca gelmez.
Sabırla vereceği cevabı bekliyorum.Askerlik yapmamıştır ki bu velet. Nerden bilsin istihkam taburlarını falan r'taş.
Google'da bir araştırma yapsın, istihkam falan nedir bir öğrensin. Ondan sonra gelir cevap vermeye.Sabırla vereceği cevabı bekliyorum.