6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vardır onun da bi rantı. vatandaşını bu kadar incesine düşünen devletin her şeyden önce 3 fay hattı içinden geçen şehirde insanını böyle binalarda oturtmaya içi el vermez.

Tabi ki vardır. Çok yetersizlerdi.
Bunu kabul etmemiz gerek. Hatay ilk iki gün kaderine terk edildi. İki futbolcuya da düşmezdi yani yetkililer varken. Volkan, Gökhan çabaladı işte. Çok üzücü.

netflixe,disneye falan para yedirmediğim için öyle bi problemim yok.zaten netflix kaliteden yoksun bi aktivite

Arkadaşım daha doğrusu annem ile halasının dostluğu ile tanışıp evimizin kızı haline gelen Eylül Korucu malesef vefat etti. 23 yaşında dünyanın en sevecen en güzel kalpli insanıydı. Çok üzgünüm. Tarifi edilmeyecek derecede bir üzüntüye sahibim.
20230209_135446.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hala izliyorum, kendi imkanımla cenazesini çıkardım, dedi ya. Annesi, abisi, teyzesi...Daha da sayıyordu kadın... Ya yazık günah ya. Maddi manevi insanları bitirmişler. Kafayı yemelik.

Pazarcık'ta çalışmalar bitmek üzereymiş. Nasıl yani? Hani tüm ilçe mahvolmuştu? Nasıl bitti? Ya bize anlatılanlar yalan ve o kadar da kötü bir durum yokmuş Pazarcık'ta ya çalışmaların bittiği falan yok devam ediyor ya da birçok göçüğe ulaşmadan bitirecekler çalışmaları. Ben anlamadım. Anlayabilen varda beri gelsin renktaşlar. Ben çalışmaların bitmesine mantıksal bir açıklama getiremedim çünkü.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşım daha doğrusu annem ile halasının dostluğu ile tanışıp evimizin kızı haline gelen Eylül Korucu malesef vefat etti. 23 yaşında dünyanın en sevecen en güzel kalpli insanıydı. Çok üzgünüm. Tarifi edilmeyecek derecede bir üzüntüye sahibim. Ekli dosyayı görüntüle 192058

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başınız sağolsun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt