- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Ülkemizdeki köpekleri gidip yardım etsin4000 ölü varmış. Ambargo olduğundan dolayı doğru dürüst dış yardımda alamıyorlarmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ülkemizdeki köpekleri gidip yardım etsin4000 ölü varmış. Ambargo olduğundan dolayı doğru dürüst dış yardımda alamıyorlarmış.
Allah yardımcıları olsun4000 ölü varmış. Ambargo olduğundan dolayı doğru dürüst dış yardımda alamıyorlarmış.
Ağzımı bozmayalım bozmayalım diyorum kaç senedir küfür de etmiyorum bu ortamda ama adam yurda nargilesini götürmüş orospu çocuğu keyfini skymÜlkemizdeki köpekleri gidip yardım etsin
Hani stoklar doluydu kafayı yiycem, bugün gidip geri çevrilenler olmuş
Bu ülkede market yağmalayıp tv, kondom alan var, enkaz altında bekleyeni trolleyen şerefsiz var, miras kalacak diye tiktok çeken mal beyinli var artık şaşırmıyorum bunlaraBu ahbap'a göz koymuşlar belli. Umarim sonu akut gibi olmaz dimdik ayakta olur.![]()
ahbap'a siber saldırı
ahbap'ın web sitesine dün öğlen saatlerinden itibaren büyük siber saldırılar düzenlendi. toplamda 400 bin saldırı gerçekleşirken, bunların yurt içinden ve mobil ağa sahip bir trafik ile yapıldığı bil…eksisozluk.com
Başın sağolsun yigido
Dostlar sağolsun dostum.Başın sağolsun yigido
Dostlar sağolsun hocam.Kardeşim başın sağolsun.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunu odun niyetine yaksak daha yararlı olur
Odun demek odunlara haksızlık olurBunu odun niyetine yaksak daha yararlı olur
584 kişi beğenmiş bu 584 kişi yağmacılardan daha tehlikeli
Vay ingiliz uşağı vay!