6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Musleranın Türk vatandaşı olma zamanı gelmiştir devlet nişanı bile verilebilir çok seviyorum çok

Ahbap’a taktılar kafayı şimdi de. İnsanlar devletin kurumlarına değil de eski bir şarkıcının organizasyonuna güveniyorsa burada Haluk Levent’in başarısı kadar devletin başarısızlığı da söz konusudur. Kızılay’ın konservelerinin bir milletvekilinin otelinin mutfağında çıktığı bir ülkede insanlar nasıl güvensin devlete?

Abi nasil varliklar var ya... Insan ölen cocugun, insani da biraktim, böyle yazar mi, saka gibi.

Okan abi umarım haluk levent mevzusuda hakkında haksız çıkar

Bu olağanüstü durum biraz durulup malum kesimin şov yapma zamanı başladığında yapılan bütün yardımların Afad denen kurum tarafından yapıldığını söyleyecekler.
Bugün çalıştığım firma Antakya'ya bir tır yollayacaktı. Ancak tır yola çıktıktan sonra tırın plakası, ruhsatı vb bilgiler istenmiş. Genel müdürle konuşunca Valilik Afad adına olmayan hiç bir yardım aracının bölgeye gidemediğini bütün yardımların afad'a ya da afad adına yapıldığını söyledi.

Alanda çalışan olsun canlı yayın yapan olsun beğendiğiniz izlediğiniz medyacılar kimler ?

Depremzedeleri evinde ağırlamak isteyen insanları bulabileceğiniz bir websitesi. Lütfen yayalım.

Özellikle WhatsApp durumundan paylaşırsanız hızla yayılır. Bu soğukta kimse dışarıda kalmasın.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kulüpler Birliği Vakfı iş birliğinde deprem bölgesine 1000 konteynerlik mahalle kurma kararı aldıklarını söyledi.

Arkadaşım daha doğrusu annem ile halasının dostluğu ile tanışıp evimizin kızı haline gelen Eylül Korucu malesef vefat etti. 23 yaşında dünyanın en sevecen en güzel kalpli insanıydı. Çok üzgünüm. Tarifi edilmeyecek derecede bir üzüntüye sahibim. Ekli dosyayı görüntüle 192058

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başın sağolsun Yiğit

Mekanı cennet olsun

Sizlere de sabırlar diliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt