6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gezide oldugu gibi carsi yine sov pesinde 🫢 bu adamlarin girdigi heryerde felaket oluyor

geziyide bu mallar baltaladi bunlar gelip icip icip polise satasti tamda akpnin istedigi oldu

akli basinda insanlar geziden gidince ortalik marjinal tiplere kaldi

simdi oraya gidip sov yapacagim diye surileri millete acindiracaklar q salaklari

polisler ve askerler ztn gizli gizli orada infial yaratmadan ebelerini sey ediyorlar

polis ve asker wapp guruplarinda baya guzel videolar donuyormus

su tokat videosuda ordan alinmis

Soylu’dan 'yağma' açıklaması: Her ihbara gidiyoruz yüzde 99.99’u asılsız ihbar. Şurada bir mağaza var, ayakkabı mağazası. 4 gündür camları kırık, bir tane içinden ayakkabı alınmış değil. Bir güvensizlik algısı oluşturup bu milletin bütün kodlarıyla oynamak yanlıştır.

Gökhan Zan: "Ciddi anlamda çadıra ihtiyacımız var. Battaniye çok daha fazla bulmamız gerekiyor. Küçük aş evleri bulmalıyız. Yıkanma ve tuvalet ihtiyaçlarının giderilmesi için portatif tuvalet gerek."

(Cüneyt Özdemir)

Soylu’dan 'yağma' açıklaması: Her ihbara gidiyoruz yüzde 99.99’u asılsız ihbar. Şurada bir mağaza var, ayakkabı mağazası. 4 gündür camları kırık, bir tane içinden ayakkabı alınmış değil. Bir güvensizlik algısı oluşturup bu milletin bütün kodlarıyla oynamak yanlıştır.

lan o kadar video var ne algısı alginin kralini sen ve hain ekibin yapiyor

Soylu: 120 polis ve 32'nin üzerinde jandarma personelimizi kaybettik.

Paylaşıldı mı bilmiyorum, AFAD' ın mevcut depreme göre kat be kat daha küçük etkili bir depremde daha 2 ay önce kendi eksikliklerini tespit ettiği raporu olduğu halde,şu anki organizasyonunda yöneticilerine güvenmemizi kimse beklemesin. Sahadaki çalışanların emeklerinden en ufak şüphem yok ancak yönetim zaafiyeti çok açık ortada.

9 şiddetindeki deprem şu an yaşanan depremin 20 katı büyüklüğünde olur o bölgede ayakta tek bir bina bile kalamazdı.

Bizim fay hatları o kadar büyük deprem üretmiyor diye biliyorum ama depremin yüzeye çok yakın olması ve uzun sürmesi felaketi getirmiş, mesela 30 sn falan surseydi, çoğu bina yikilmazdi sanki çünkü o son kısımda fena vuruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt